Privéjet na porta ‘spookvlucht’ metade da Europa conheceu onbereikbare piloto neergestort em zee | Nieuws

Een privéjet met vermoedelijk vier mensen aan boord is zondagavond for kust van Letland neergestort na een ‘spookvlucht’ doorheen half Europa. Naast de piloot waren er wellicht nog een man, een vrouw en hun dochter aan boord. De Zweedse kustwacht heeft reddingsvliegtuigen, boten een een helicóptero naar de plaats van de crash gestuurd.

Het zakenvliegtuig foi opgestegen em Jerez de la Frontera em het zuiden van Spanje, zonder duidelijke bestemming. Volgens het Duitse ‘Bild’ zou het vliegtuig normal landen em Keulen de Bonn.

Kort na het opstijgen werd echter het contact with luchtverkeersleiding verbroken. Er zou volgens de eerste fundindo sprake zijn van zuurstofgebrek in de cockpit com daaropvolgend verlies van bewustzijn, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Spaanse en Franse straaljagers onderschepten het toestel, maar slaagden er niet in contact the maken met de cockpit. De piloten van beide gevechtsvliegtuigen konden ook niemand zien zitten in de cockpit.

Twee keer van koers varanda

Het vliegtuig zou twee keer van koers veranderd zijn: bij Parijs e bij Keulen. Daarna zette de in Oostenrijk geregistreerde Cessna 551 koers richting de Baltische zee. Een Duitse straaljagerpiloot probeerde intussen uit te zoeken wat er aan de hand was. Ook hij kreeg echter geen zicht op wat er zich afspeelde.

Bij het verlaten van het Duitse luchtruim nam een ​​Deense straaljager de begeleiding van de privéjet over. De piloot stelde omstreeks 19,45 sua vasta enxada het toestel snel hoogte verloor, begon te tollen en neerstortte in zee. Het vliegtuig foi doorheen zijn brandstoffoorraad. De Cessna crashte uiteindelijk em Baltische Zee dez noordwesten van de Letse stad Ventspils. Voor de crash waren nog gevechtsvliegtuigen van de NAVO vanuit Estland opgestegen om het toestel te volgen.

READ  België werpt grenscontroles op tegen verboden 'vrijheidskonvooi'

Vier mensen aan boord

Volgens het Zweedse persbureau “TT” zouden er vier mensen aan boord zijn. Mais de hun identiteit de nationaliteit é nog niets bekend.

De Zweedse kustwacht heeft reddingsvliegtuigen, boten een een helicóptero naar de plaats van de crash gestuurd. Ook een Litouwse luchtmachthelikopter é ter plaatse. Volgens ‘Aftonbladet’ hebben de reddingsdiensten olievlekken en wrakstukken ontdekt en zijn op zoek naar slachtoffers.We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info