“Prins Andrew wil weer volwaardig lid van koninklijke familie zijn”

Prins Andrew wil weer volwaardig lid van de Britse koninklijke familie zijn. Volgens The Telegraph heeft de zoon van koningin Elizabeth zijn moeder om eerherstel als kolonel van de Grenadier Guards gevraagd. Ook zou hij lobbyen om weer als royal deel te mogen nemen aan officiële gebeurtenissen.

jvhBron: De Telegraaf

“Het kolonelschap van de Guardas de Granadeiros foi zijn meest gekoesterde titel, en Andrew wil die terug”, zegt een bron tegen de Britse krant. Die meldt dat de prins (62) er ook bij zijn moeder op heeft aangedrongen dat zijn dochters – de prinsessen Beatrice en Eugenie – werkende royals zouden worden. Het belangrijkste para Andrew zou echter zijn status als koninklijke hoogheid zijn. Ook die titel wil hij volgens de insider terug.

Andrew is nog steeds negende in de lijn voor troonopvolging, en daar hoort tradicionaleel een rol als Conselheiro de Estado grande. Meestal wordt die rol vervuld door de echtgenoot van de zittende vorst en de volgende vier volwassenen in the lijn van opvolging: momenteel zijn dat prins Charles, prins William, prins Harry, e dus ook prins Andrew. Mais privilégios de functie horen allerlei, vandaar dat de in ongenade gevallen royal weer werkend lid van de koninklijke familie zou willen zijn.

De dat gaat gebeuren, é echter maar zeer de vraag. De koningin heeft daar sowieso het laatste woord over, maar prins Charles zou al hebben laten weten daar weinig voor te voelen. Wel wordt er binnen de familie gesproken over een functie for Andrew, maar hoe die eruit moet zien is vooralsnog onduidelijk.

READ  No Time to Day dá aos cinemas belgas o melhor dia de estreia de 2022 | Filme

Andrew zal pode fazer sua primeira viagem em lange tijd weer no openbaar te zien zijn. Samen conheceu outro leden van de koninklijke familie zal hij aanwezig zijn bij de jaarlijkse ‘Ordem da Jarreteira‘-cerimônia no Castelo de Windsor. Het wordt zijn eerste officiële optreden sinds de herdenkingsdienst voor zijn vader prins Philip, in marart.

Prins Andrew raakte em opspraak toen een vrouw hem ervan beschuldigde haar als minderjarige seksueel te hebben misbruikt. Het slachtoffer, Virginia Giuffre, escritura aangifte. Andrew ontkende em alle toonaarden, maar kwam toch een schikking van miljoenen euro’s overeen om een ​​rechtsgang te voorkomen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info