Preço positivo | Wetenschap | Telegraaf.nl

Er is wel eens discutiu sobre het wel of niet nuttig is om een ​​​​griepvaccin te nemen, omdat het geen 100% bescherming biedt tegen het krijgen van de griep. Ok é er bij vacinas vaak veel discutir sobre mogelijke bijwerkingen. En dan vooral in negatieve zin. Pesquisas recentes do Centro de Ciências da Saúde da Universidade do Texas também receberam a vacina contra a doença e também uma avaliação positiva: o que pode ser feito é a avaliação de um caso de doença de Alzheimer com 40% de resposta.

De onderzoekers van UTHealth em Houston tinha twee jaar geleden al een verbo gevonden tussen het griepvaccin en de kans op Alzheimer. O resultado é a partir de 65 anos de idade, e o resultado é o de Grootschalig onde há mais de 65 anos ou mais de Verenigde Staten. Ze onderzochten 935.887 mensen die minimaal én griepvaccin hebben gekregen, en 935.887 mensen die niet gevaccineerd waren. Na vier jaar teve 5,1% de gevaccineerden de diagnostic Alzheimer’s gekregen em 8,5% de niet-gevaccineerden: een enorm verschil. Naarmate mensen het griepvaccin vaker gekregen hadden, doordat ze de griepprik elk jaar namen, nam de kans op het krijgen van Alzheimer verder af.

“Vacinas ativas no sistema imunológico”

Men begrijpt nog niet wat onderliggende enginee is dat hiervoor zorgt. Daarvoor é apenas onderzoek nodig. Al eerder foi bewezen dat sommige andere vacinas – zoals tegen tetanus, polio e herpes – er ook voor zorgen dat de kans op Alzheimer kleiner wordt. De onderzoekers denken daarom dat de bescherming tegen het krijgen van Alzheimer geen effect van het griepvaccin is, mayar wellicht een effect van (een aantal) vaccins in het algemeen. Een mogelijke theorie é que deze vacinas het immuunsystemem op een bepaalde manier activeren dat de kans op Alzheimer verkleint. Om deze reden pleiten ze er voor om ook de Covid-19-vaccins hierop te onderzoeken. Het zou toch mooi zijn als de grootschalige vaccinatiecampagne tegen Covid-19 er – na alle ellende – voor zorgt dat een stuk minder van ons Alzheimer zullen krijgen.

READ  Steun de strijd tegen de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info