Portugal, Bélgica e Luxemburgo ontvangen eerste geld EU-herstelfonds

België stop de middelen in maatregelen die het land moeten helpen de gevolgen van klimaatverandering op te vangen en te beschermen tegen overstromingen, droogte en hitte. Daarvoor wordt er bijvoorbeeld geïnvesteerd in het verleggen en afremmen van rivierstromen.

En ook België investeert em wetenschappelijk onderwijs. En er gaat geld naar trainingen die kwetsbare groepen moeten helpen mee te draaien in de maatschappij.

Em Luxemburgo, a lei de overheid meer elektrische laadpunten aan for voertuigen, en gaat er geld naar cybersecurity e beveiliging van infrastructuur for communicatie. Verder gaat het land samen met gemeentes financieel bijdragen aan de renovatie van bestaande betaalbare en milieuvriendelijke huizen.

Meer geld beschikbaar

De agora em diante, o fundo europeu tem zijn maar een deel, 13 procent, van het geld waar de landen aanspraak op maken. Ze krijgen de resto do geld op base de hoe ze de huidige middelen inzetten en hun overige plannen.

Komende tijd zullen ook outro landen geld uit het herstelfonds krijgen. No total de EC zo’n 800 miljard euro beschikbaar. Dat geld moet de EC de komende zes jaar eerst in stappen ophalen.

Dit zijn de bedragen, en waar dat geld volgens de Europese Commissie allemaal naartoe moet:

READ  Desemprego nos países da OCDE é maior do que em tempos pré-corona

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info