Pizzakoerier die vijf kinderen redt uit brand, krijgt peperdure ziekenhuisrekening

Nicholas Bostic, een pizzakoerier americano morreu een após 5 kinderen uit een brandend huis redde em Lafayette, no estado Amerikaanse staat Indiana, todas as vezes que zodanig ontroerd com zijn daden dat er nu meer geop een ha aldeen. Bostic liep tijdens het redden van de kinderen rookvergiftiging, brand – en snijwonden op.

Ingmar De Temmerman

Wanneer Bostic zijn pizzaronde reed verwachtte hij niet om een ​​brandend gebouw tegen te komen. Maar wanneer hij net dat zag, twijfelde hij geen seconde om te controleren of het gebouw verlaten foi en naar binnen te gaan.

Op de eerste verdieping vindt hij 3 tieners en een baby. Wanneer hij te weten komt dat er nog een kind van 6 binnen is, stormt hij het huis weer in.

Na het vinden van het kindje baant Bostic zich een weg door de dikke rook. Hij slaagt erin om de uitgang te vinden. Tegen dan heeft hij echter al een ernstige rookvergiftiging opgelopen.

Também pertence a zijn holdendaden krijgt hij een peperdure ziekenhuisrekening voorgeschoteld. Gelukkig neemt een neef van Bostic het initiatief om een ​​inzamelactie te starten conheceu het doel om 100.000 dólares em zamelen.

Intussen é er met 547.000 dólares (zo’n 535.000 euros) al ruim een ​​vijfvoud ingezameld.

READ  Satellietbeelden tonen ernst van droogte in Italy: kurkdroge rivier Po ramp voor landbouw | Wetenschap e Planeta

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info