Philippe Gilbert wou zelf Roubaix rijden: “Maar er is veel druk binnen de ploeg” | Paris-Roubaix

Philippe Gilbert venceu em 2019, mas ainda não tem ambição.

“Natuurlijk hoop ik een rol te spelen, niet zomaar mee te rijden, maar ik heb dit seizoen nog niets bewezen of laten zien, dus gemakkelijk wordt het niet. Ik zal blij blij ik zijn’ed 1 finish minute van de winnaar, niet ergens anoniem”, vertelde hij tijdens een persmoment.

Al é de ancien van Lotto-Soudal nog altijd niet volledig fit. “Ik heb nog altijd moeite met ademhalen”, zegt hij. “Voor in de Amstel voelde ik dat nog, também ik moest klimmen, van die stevige inspanningen moest doen, dan kreeg ik niet genoeg zuurstof binnen.”

“Ik heb er wel een beter oog in Voor Roubaix, it is meer en lange inspanning dan iedere keer die kleine hellingen. Natuurlijk is het beter, in een ideale wereld, on topfit te zijn, maar dat het in the ik hand.”

Wie niet fit é, ziekt toch beter nog mesmo uit? “Er is weinig andere keuze”, define Gilbert de context bij zijn werkgever, die moet vechten tegen degradatie in WorldTour.

“Er is veel druk binnen de ploeg om te koersen. Tim Wellens moet meteen na de Brabantse Pijl naar Frankrijk om daar te koersen.

“Er é geen visie meer op lange termijn. Nós levamos semana a semana, bijna van dag tot dag. Er é veel druk.”

De pauzeknop indrukken zit er dus niet in. “Ik leef op hoop. Al zullen we misschien over een maand zeggen dat dit niet de slimste keuze was. Ik denk niet dat ik een gezondheidsriciso neem. Of ik hoop het toch in ieder geval niet.”

READ  Quatro dias depois, em Abu Dhabi, Thomas Peters volta a jogar golfe em Dubai, mas: 'Ganhar teve um grande impacto, acabei de cair' | Mais esportes

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info