Pence pikt verwijten niet meer: ​​‘Trump heeft het fout’

Voormalig Amerikaans vice-presidente Mike Pence zegt dat zijn vroegere baas Donald Trump het bij het verkeerde eind heeft também hij zegt dat Pence de uitslag van de presidentsverkiezingen van 2020 teve kunnen blokkeren. Dat zei Pence tijdens een toespraak na Flórida.

Trump zei zondag, zoals hij al vaker heeft beweerd, dat Pence em 6 de janeiro de 2021 de goedkeuring van de verkiezingsresultaten teve kunnen blokkeren. Também vice-presidente zat Pence de vergadering daartoe voor. Trump heeft sinds de verkiezingen em 2020 volgehouden dat die van hem ‘gestolen’ zijn. Op de dag van de ratificatie wed het Capitool em Washington DC foi atacado por Trump-anhangers. De relatie tussen Trump en Pence é sindsdien verslechterd.

‘O presidente Trump heeft het fout’, zei Pence tijdens een toespraak na Flórida. ‘Ik had het recht niet de verkiezingsresultaten te vernietigen. Het presidentschap behoort het Amerikaanse volk toe. Er é eerlijk gezegd geen idee on-Amerikaanser dan het idee dat een enkel persoon de Amerikaanse president kan kiezen.’

Pence zei ook de teleurstelling over de verkiezingsuitslag te begrijpen. ‘Ik stand zelf op het stembiljet. Maar wat de toekomst ook brengt, ik weet dat we onze plicht vervuld hebben die dag’, doelend op de ratificatie op 6 January 2021. Als wet vertrouwen in onze grondwet verliezen, zullen we niet alleen verkiezingen verliezen, maar ons land kwijtraken.’

O vice-presidente spelen slechts een ceremoniële rol bij de ratificar van de verkiezingsresultaten in het Congres. Anhangers van Trump atacado em 6 de janeiro de zetel por seu Congresso em Washington om de goedkeuring van de verkiezingsoverwinning van Biden tegen te houden. Trump tinha zijn aanhangers opgehitst met zijn beweringen over fraude. Bij de bestorming kwamen vijf mensen om het leven.

READ  Man sterft tijdens hersenscan en geeft dokters unieke aanwijzing voor bestaan ​​'film van je leven'

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info