Pedro Pascal terá The Last of Us no futuro, mas a angústia de Joel será repetida

Pedro Pascal, durante a história de Game of Thrones em The Mandalorean, não terá o primeiro jogo do jogo, mas será o que a virtude Joel terá em seu próprio papel. Dat vertelt hij em uma entrevista com Revista GQ. Hij heeft de game wel geprobeerd te spelen, maar eigenlijk kan hij het gewoon niet:

“Ik het geprobeerd, weet je. Maar het was een kwestie van minutes to ik het weer aan mijn neefje mais overlaten. Je hebt er echt bepaalde skills voor nodig en die heb ik niet.”

Pascal vertelt dat hij lang niet de hele jogo heeft kunnen meekijken, maar dat hij wel onder indruk era. Zowel van Joel, também de hele ervaring. Maar al snel começa hij zich zorgen te maken dat hij te veel zou willen imiteren. Dat oké é om te doen laat hij liever sobre aan schrijvers Craig Mazin e Neil Druckmann. Zelf houdt hij graag een gezonde tot de Joel die we kennen uit de games.

Het is nog niet bekend wanneer The Last of Us moet verschijnen, maar dat zal in ieder geval novo para 2023 zijn. Eind vorige maand verschenen er wel enkele gelekte beelden depois do set, espere Ellie te zien is, gespeeld para Bella Ramsey. Op de vraag hoe trouw aan de game het script is had Pedro Pascal niet echt een veelzeggend antword, behalve dat het in goede handen is en ze een par hele slimme dingen doen. Vooruit dan maar!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info