Patrocinado: Teste e Ganhe: Een MSI-behuizing, waterkoeler e voeding

Wanneer je je eerste systeem bouwt, gaat er vaak veel aandacht uit naar de kast, koeling en voeding. Dat zijn belangrijke onderdelen, want ze gaan doorgaans meer dan én computergeneratie mee. Daarna wordt het upgraden: een nieuw bordje, een nieuwe videokaart en wellicht een nieuwe processor. Faça o upgrade da última palavra de onderdeel de koeler ook vaak meegenomen, maar de rest blijft meestal hetzelfde.


O sistema é completo e a reformulação completa do MSI pode ser encontrada no pacote.

Dat betekent de koeling van het system niet optimaal fungeert omdat de airflow van de kast onvoldoende is, en daarnaast de voeding eigenlijk aandacht behoeft. Oudere voedingen werken vaak lang niet zo efficiënt als nieuwere modellen. Dat betekent dat je de energiemaatschappij onnodig patrocinador zodra je je computador gebruikt.

Hoe kun je winnen?

MSI bidt je de kans om van deze problemen af ​​te komen en je bestaande systeem een ​​complete reamp te geven! Door del te nemen aan deze actie win je wellicht een completo nieuwe kast, een krachtige, maar zuinige voeding een aqui waterkoeler. Enige dat je moet doen, é een user-system aanmaken en op Hardware Info drie reviews schrijven. Você também pode obter outros benefícios do site deze renteren van jouw ervaringen en zien hoe de producten je bevallen. Na ontvangst krijg je twee weken de tijd om je bevindingen op Hardware Info achter te laten.

Wat kun je winnen?

Je leest het goed: de winnaar van deze actie krijgt in één keer drie producten toegestuurd. O conjunto é melhor no MSI MPG Quietude 100S-behuizing, e no MSI MPG850GF modular 850W-voeding e no MSI MAG Coreliquid C280-waterkoeler. Dat é een set waarmee je je je sistema efficiënt koelen e bovendien profiteert van optimaal gebruiksgemak bij het bouwen van een cleane build. Aqui você encontra mais informações sobre o produto que você ganha.

Encontrei todos os produtos que podem ser obtidos com MSI desde que duidelijk dat de focus heeft op pc-gebruikers. Je kunt er namelijk niet alleen terecht for beste moederborden, videokaarten en laptops, het merk biedt ook alles dat je nodig hebt om je build helemaal af te maken. Hoe goed die kasten, koelers en voedingen daadwerkelijk zijn, kun je zelf misschien ervaren door aan deze actie deel te nemen.

MSI MPG Quietude 100S-behuizing

Deze ATX-kast é um jogo muito interessante, bem como o programa mais interessante. Ele é o ideal kast als je op zoek bent naar strakke parece maar ook een vleugje rgb wenst, zonder dat het een compleet circus wordt. Zoals de naam duidelijk maakt, is deze kast bedoeld voor wie op zoek is naar een stille behuizing.

De rgb-verlichting vem je op twee plaatsen: aan de onderkant van de voorzijde en een strip over het compartimento de voeding. O behuizing é o volgens de moderne normen opgebouwd e o melhor é o compartimento: een especial de waar je de voeding kwijt kunt en de ruimte para moederbord waar je ook je videokaart kunt monteren.

READ  Estes são todos os lançamentos de fevereiro de 2022 - que jogo(s) você receberá?

Om een ​​cleane build te kunnen maken, bidt de Quietude 100S ook ruimte achter het moederbord, zodat je er de kabels kunt verbergen die anders in het oog springen. De fãs kun je regelen met én druk op de knop. Naast drie USB-aansluitingen (2x A, 1x C) e você pode saber om de koeling no sistema ativo. Isso também é útil para você, mas também para as melhores prestações do sistema, vergt omdat je intensief gaat gamen. Ook de ledverlichting kun je via een knopje activeren. Om dit mogelijk te maken, é de kast voorzien van hubs. Dat voorkomt een flinke dradenwirwar.

Hiervoor kon je al lezen over de strakke looks. Die kunnen ook écht strak zijn. Op de bovenkant vind je een metalen plaat. Die dekt het galo of waaronder je de radiator van een all-in-one-waterkoeler kunt monteren. É ruim para o radiador com comprimento até 360mm. Die metalen plaat kun je laten liggen als je voor luchtkoeling kies. O fluxo de ar é ótimo. MSI heeft aan de achterkant éen fan gemonteerd die je ajuda o fluxo de ar para melhorar a otimização. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kun je er nog zes extra kwijt.

Doordat je vrijwel alle kabels eenvoudig weg kunt werken in het gedeelte for voeding en alchter het moederbord kun je een nette build made, echt een system waar je trots op kunt zijn. Een system dat je ook aan anderen wil kunnen showen. De Quietude 100S de MSI beschikt e ook over een 3mm dik glazen zijpaneel zodat je jouw mooie hardware kunt bewonderen.

Videokaarten zijn de afgelopen jaren een stuk groter en zwaarder geworden. Daar heeft MSI rekening mee gehouden. Você sabe que videokaart ondersteunen conheceu behulp van een speciale arm die moet voorkomen dat de gpu doorbuigt.

De naam Quietude maakt duidelijk dat MSI zich heeft gericht open een stille behuizing. De zijpanelen en het front zijn dan ook voorzien van geluiddempend materiaal dat ervoor zorgt dat het system een ​​groot deel van de tijd geruisloos zijn werk kan doen.

Ook para het Grote Werk é voldoende ruimte vrijgehouden. Em dez kast passen voedingen conheceu een diepte tot 22cm e je kunt er gpu’s met een lengte tot 38cm em kwijt. Om zo’n lange voeding te monteren, moet het bakje voor de harde schijven eerst worden weggehaald. Em dat bakje passou twee 3,5 polegadas grote harde schijven em op de achterplaat kun je twee 2,5 inch grote schijven de ssd’s kwijt. Todo o material é de Quietude 100S e é perfeito para atualizar e melhorar a construção de bouw van een nieuwe.

Voeding modular MSI MAG A850GF

Voeding hoort bij de meest onderschatte onderdelen van een computer. Wie weleens gekke problemen heeft gehad met een system en er maar niet achter kwam er aan de hand was, heeft waarschijnlijk de voeding niet tegen het licht gehouden. Een rimpeltje in de energievoorziening kan ervoor zorgen dat je processor het ineens niet meer zo leuk vindt of dat je geheugen raar gaat doen.

READ  Opvouwbare iPhone door deze ontwikkeling corcéis meer een zekerheid

O MSI MAG A850GF está sempre competindo com os fabricantes de equipamentos. Dat je onder outro terug aan de tien jaar garantie die het meegeeft. Daarbij é men niet over een nacht ijs gegaan. Mais do que isso, você pode voeding é necessário para o melhor hardware mogelijke. Zo vind je aan de binnenkant de allerbeste condensators; die vormen een essentieel onderdeel van een betrowbare voeding.


De condensadores komen uit Japan.

Os condensadores do MSI no A850GF toepast, komen uit Japan e zijn simpelweg de beste. Dat maakt dit misschien niet de goedkoopste, maar wel een uitstekende en betrouwbare voeding is. Laten weerlijk zijn: om dat laatste draait het bij dit onderdeel.

O que há de novo em qualquer votação é o mesmo que o calcanhar erg spannend. De A850GF é zwart e ele é typisch een ‘definir e esquecer’-produto. Je bouwt het in en denkt er niet meer over na. O A850GF é compatível com sistemas modernos. Dat zie je aan de drie aansluitingen para een videokaartvoeding en de twee cpu-aansluitingen. Daarmee kun je ook een high-end moederbord voorzien van een betrouwbare stroomvoorziening.

O MAG A850GF é een modulaire voeding diep maar 16cm diep is. Dat betekent dat je hem in de meeste behuizingen moeiteloos kwijt kunt. Dankzij de modulariteit hoef je alleen maar de kabels te monteren je op het moment van het (om) bouwen van je systeem nodig hebt. De outros kabels moet je natuurlijk niet weggooien, ze kunnen op een momento posterior nog van pas komen. MSI Levert een handig tasje mee waar je ze in kunt bewaren.

A eficiência da operação é excelente, mas o MSI MAG A850GF volta para o 80PLUS GOLD-eisen e é totalmente negentig(!) procent eficiente.

MSI MAG Coreliquid C280

Volgens veel gebruikers é um método de waterkoeling de slimste om modernos processadores te koelen. Ele é een goede keuze omdat het erg effectieve koeling combineert met een geruisloze werking. De reden voor dat laatste é heel simpel: hoe kleiner de fan, hoe meer lawaai er wordt geproduceerd. Seja tudo-em-um waterkoeler wordt de warmte gettransporteerd naar een radiator, net também bijeen auto. De warmte wordt verdeeld sobre een groot oppervlak waarop grote fans zijn gemonteerd. Door het grote oppervlak kunnen ze heel rustig draaien om de warmte weg te werken. Porta de C280 a um bovenkant van de Quietude 100S em monteren, kan de radiador mesmo encontrou os fans perfect zijn werk feito.

Veel all-in-one waterkoelers lijken in technisch opzicht als twee druppels water op elkaar. De Coreliquid C280 steekt echter heel anders em elkaar dan veel andere koelers. Het grote verschil é dat de opbouw slimmer is, waardoor je van nog betere koeling profiteert als je voor dit model kest. O começo é de C280 op dit momento e de weinige all-in-one koelers waarbij je direto alles geleverd krijgt om met LGA1700 aan de slag te gaan. Este pode ser idealizado por um sistema moderno de Alder Lake. Uiteraard krijg je ook alle spullen erbij om hem aan te sluiten op een ouder Intel-bord of een AMD AM4-bord.

READ  Samsung Galaxy S22 pode carregar 25 W sem fio

De C280 bidt niet alleen effectieve koeling, hij zorgt ook voor een beter rgb-effect in je system. Zowel het cpu-blok também de twee 14cm grote fans zijn voorzien van leds. Door ze in je kast te monteren, kun je profiteren van een waar rgb-feest. De fans hangen aan de bovenkant; ideal om je systeem te verlichten.

Zoals gezegd, zit het grote verschil tussen de Coreliquid C280 e outros koelers em opbouw. Em veel gevallen é o calcanhar simples: het deel dat bovenop de processor wordt gemonteerd, bevat ook de pomp die de vloeistof door het systeem transportert. Hier é dat niet het geval. De pomp vind je no radiador. Isso é een veel koelere plek dan vlak boven de heethoofdige cpu. Hierdoor wordt de geluidsproductie van de pomp beperkt en neemt de levensduur toe. Ok de motor van de pomp é um doordacht extra. De drifasenmotor zorgt para degelijkheid em vibrações mínimas.A pompa especial é geïntegreerd no radiador.

Zonas secas da base do radiador. De warme vloeistof wordt aan de zijkanten van de radiator aangevoerd, vervolgens wordt hij afgekoeld en komt hij in het midden terecht. Daarna wordt de vloeistof weer richting de processor gestuurd om deze efficiënt te koelen.


Zo werkt de radiador de Coreliquid C280.

Winnen em aan de slag

Jij kunt deze prachtige set winnen om je systeem een ​​revamp te geven. Je maakt kans op een van de vijf sets te ontvangen. Blaas het stof van je bord, quero na deze atualização zal je systeem weer helemaal als nieuw voelen. Je krijgt drie producten toegestuurd. Você pode ler as críticas feitas por eles e feitas por usuários do sistema de usuários. De producten die je krijgt zijn:


Misschien zie jij straks hier jouw hardware terug.

  • MSI MPG Quietude 100S-behuizing
  • MSI MAG Coreliquid 280 all-in-one waterkoeler para LGA1700, AM4 e S1151
  • Modular MSI MAG A850GF 850W 80PLUS GOLD-VOEDING

Will je ze alvast op je wensenlijstje zetten? Kijk dan hier. Wat moet je doen om deel te nemen? Vul dit mais formal em en je maakt kans. Moeilijker é ele mesmo! Je kunt deelnemen tot 24 de março de 2022 08:00 horas.

Você pode usar o standaardvoorwaarden de Hardware Info de toepassing.

Bron:
MSI


3 produtos proibidos

« Vorig bericht Volgend bericht »

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info