Passagiers ontsnappen uit door vuur omsingelde trein em Spanje

Een trein die op weg foi de Sagunto naar Zaragoza raakte verzwolgen door een bosbrand em het noordoosten van Spanje. Twintig passagiers liepen brandwonden op, toen ze de ramen van de trein kapotsloegen om te ontsnappen.

Ook in het noordoosten van Spanje woeden nog steeds hevige bosbranden. Een trein die op weg foi van Sagunto naar Zaragoza bevond zich in het noordoosten van het land, dicht bij Castellón, plots gevangen in een vuurzee. De maquinist van de trein probeerde nog snel chteruit te rijden, weg van het vuur, maar het was te laat.

Enkele passagiers, die vreesden dat de trein door het vuur zou worden verteerd, raakten in paniek en vluchtten nadat ze ramen hadden gebroken om te ontsnappen. Twee van degenen conheceu de ernstigste brandwonden moesten por helicóptero worden geëvacueerd. Andere gewonden, onde wie een jong meisje van ongeveer tien jaar, werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

‘Toen de treinpassagiers zagen dat ze omringd waren door het vuur, stapten sommigen weer in de trein, waardoor velen brandwonden opliepen’, zei een woordvoerder van de Spaanse spoorwegmaatschappij Renfe. De president van de autonome gemeenschap Valencia, Ximo Puig, verklaarde dat al meer dan 1.000 mensen uit hun huizen zijn geëvacueerd omdat de vlammen in de gemeente Bejís door de stevige wind werden aangewakkerd.

De marca em Bejís heeft al zo’n 800 hectares bos em vlammen doen opgegaan.

READ  Superjachten gellinkt aan Russisch oligarchen verdwijnen één na én van de radar

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info