Parasporter Diede: ‘Aan calorieën tellen doe ik niet’ | Verhalen achter het nieuws

Hoe ziet jouw levensstijl eruit?

„Een groot deel van myjn leven bestaat uit sporten. Ik doe aan rolstoeltennis op professioneel niveau en zit in een rolstoel, omdat ik een prothese heb aan mijn been. Ik ben meestal vijf tot zes dagen por semana bezig met tennissen. Abra gemiddelde dag sta ik om 7 uur’s ochtends op, heb ik twee sessies de elk twee uur tennissen en sport ik daarna nog in de sportschool. Mijn weekdagen zijn meestal erg druk, dus probeer ik in de weeken te ontspannen e mijn hoofd leeg te maken.

Ik volg niet echt een diet. Ik probeer vooral gezonde en bewuste keuzes te maken. Zo é rocken para mije een no go, beba ik geen frisdrank en eet ik bijna geen vlees, voornamelijk para het milieu en dierenwelzijn. No inverno neem ik af en toe een suplemento vitamínico, maar ik probeer eigenlijk al mijn voedingsstoffen en vitaminen uit mijn eten te halen.

Ok, beba ik weinig tot geen álcool. Misschien drink ik in total twee glazen per jaar, bijvoorbeeld tijdens een festje of op een festdag. Mijn omgeving vindt dit gelukkig niet erg en kijkt er niet raar van op als ik een glaasje alcohol afwijs. Zij weten wat ik doe, wat mijn doelen zijn en staan ​​daar volledig achter.

Ik merk dat, também ik eens een keer een glaasje drink, ik snel last krijg van mijn buik. Dat is waarschijnlijk omdat ik het zo weinig drink en mijn lichaam er dus niet aan gewend is, maar dat is ook een van de redenen dat mijn alcoolgebruik minimaal is.

READ  Ugur Sahin e Özlem Türeci (BioNTech): `` Sem o reforço, não podemos controlar a variável delta '- Ciência

Hoe hou jij je levensstijl vol?

Ik hanteer meestal de 80 20 ‘regel’. Dit houdt in dat zolang ik 80 procent aan vitaminas en goede stoffen binnen krijg, er af en toe ook ook ruimte é para een koekje de iets anders wat minder gezond is. Aan calorieën tellen doe ik niet, omdat de kans bestaat dat je daarin doorslaat. Ik eet op gevoel. Als ik een dag wat zwaarder heb getraind voel ik dat mijn lichaam meer voeding nodig heeft dan op een rustige dag. Op deze manier hou ik mijn levensstijl vol en heb ik er ook nog plezier in.

O que é jouw valkuil?

Qua voeding heb ik niet echt een valkuil. Ik kan goed inschatten wat ik moet eten en wanneer ik moet stoppen. Natuurlijk komt het weleens voor dat ik bijvoorbeeld tijdens Kerst wat meer heb gegeten of tijdens oud en nieuw een oliebol extra eet, maar zolang mijn voeding goed in balans is, vind ikem diteen.

Qua sport vind ik het lastiger om de juiste balans te vinden. Soms wil ik te hard gaan en te veel tennissen en kan ik daardoor de balans tussen werken en rust nemen verliezen. Isso é zeker nog wel iets waar ik aan moet werken.

Inspirador je anderen?

Além disso, o parasporter probeer é uma inspiração para você e também para outras pessoas e também para beperking. Ik vind het belangrijk dat steeds meer mensen zien wat er allemaal mogelijk is en dat je ook heel makkelijk een gezonde en fitte levensstijl kan hebben, ondanks je beperking. Ikzelf heb mijn beperking volledig geaccepteerd. Ik ben recentelijk aangesloten bij de Parastars, a equipe conheceu os melhores parasporters e deze boodschap proberen wij samen dan ook naar buiten te brengen.

READ  Open Letter Health Care Foundation Kennemerland: "Ainda estamos lutando"

Qual é a dica de jouw gouden para een gezonde levensstijl?

Zorg voor een goede balans in jouw levensstijl en wees hier ook comfortabel mee. Af en toe snoepen mag, zelfs topsporters não dat! Anders hou je het nooit vol. Zolang die balans er maar is.

Será que jij ook in deze rubriek? Wij zoeken nog leuke dames morrem com vontade de inspirar conhecer hun leefstijl. Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer, motivatie e twee actuele fotos (portret en totaal) naar [email protected]

Meer Vrouw

Você vai perder o VrouW? Special para trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info