Ouders Maddie McCann blij met nieuws over nieuwe verdachte: “We hebben de hoop nog altijd niet opgegeven”

© EPA-EFE

De ouders van Maddie McCann “verwelkomen” het nieuws dat het portugês en duitse gerecht een duitse man nu ook formeel hebben aangewezen als verdachte in de zaak rond hun vermiste dochtertje. Isso combina com a mídia portuguesa.

jvh, tlb, gjsBron: RTE

“Está certo que ele está onderzoek nog altijd vordert”, zeggen Kate e Gerry McCann. “Ook al is de hoop klein, nós hebben de hoop dat Madeleine nog leeft e dat nós conhecemos haar herenigd zullen worden nog niet opgegeven.

De Duitse politie duidde donderdagavond op verzoek van hun formeel da collega portuguesa een verdachte aan em onderzoek naar de verdwijning van Maddie. De verdachte, wiens identiteit niet werd bevestigd, is nu formeel aangeduid als ‘arguido‘. Dat betekent dat hij formeel geïdentificeerd is als verdachte, maar nog niet aangeklaagd werd. Ele é bem-vindo noodzakelijke stap om hem daarna te kunnen aanklagen.

Christian Bruckner

De verdachte zou de Duitse pedofiel Christian Brückner zijn. De Duitse autoriten beweren al een par jaar dat zij bewijzen hebben para moord op Maddie. Brückner, die al herhaaldelijk werd veroordeeld, wordt daarbij aangewezen als hoofdverdachte, en zit in hechtenis. De beslissing om als verdachte aan te wijzen, zou ingegeven zijn door of verjaringstermijn van 15 jaar die geldt in Portugal over misdaden waar een gevangenisstraf op staat van meer dan 10 jaar. Die dreigende verjaring zou het parket aangezet hebben tot handelen, al ontkent het dat zelf en wijst het op “sterke indicaties dat er een misdrijf is gebeurd” também beweegreden.

Het gaat om de eerste keer dat formeel een verdachte wordt aangeduid in de zaak, sinds de ouders van het meisje 15 jaar geleden zelf mesmo verdacht waren. Hun naam werd echter al snel weer gezuiverd. Brückner ontkent elke betrokkenheid bij de zaak.

Verdwenen

Madeleine McCann, bekend als Maddie, no dia 3 de maio de 2007 na Praia da Luz, e uma badplaats na cidade de Portugal, quando ela se encontra em casa, foi encontrada em vários lugares. Haar verdwijning leidde tot een massale internationale campagne om Maddie te vinden. Foto’s van de kleuter, conheceu haar lichtbruine haar en grote ogen, gengen de hele weld rond.

Na een onderzoek van 14 maanden sloot de Portugese politie de zaak af in 2008, om ze uiteindelijk vijf jaar later te heropenen. Passou em 2020 kwam de zaak em een ​​stroomversnelling, toen het Duitse openbaar ministerie bekendmaakte dat het zeker was dat Maddie foi overleden en data een 43-jarige man gezien werd als hoofdverdachte.

READ  O FBI resolve um mistério de longa duração: a prisão do 'colecionador de livros' | fora do país

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info