Oud-presidente Trump gaat em beroep tegen vonnis sobre dwangsom | Buytenland

De Amerikaanse oud-presidente Donald Trump está em beroep gegaan tegen het vonnis dat hem een ​​dwangsom van 10.000 dólares por dag oplegt als hij zich niet plooit naar de Eisen van de rechtbank, zo heeft nieuwsmelzender.

Een rechter em New York heft mandag de Amerikaanse oud-presidente Donald Trump em een ​​burgerrechtelijke zaak rond zijn groep een dwangsom van 10.000 dólares por dia opgelegd. Die moet hij betalen als hij blijft weigeren de rechtbank boekhoudkundige en fiscal documenten voor te leggen.

Procureur-generaal van New York, Letitia James, zoekt al jaren uit of de Trump Organization al dan niet fiscale fraude heeft gepleegd. Op 17 februari verkreeg een rechter dat Trump en zijn kinderen, Donald Jr e Ivanka, onde ede moeten getuigen. Trump é daartegen em beroep gegaan.

Maar de rechtbank vonniste ook het para 31 de março de 2010 por uma série de boekhoudkundige em documentos fiscais rondom de Trump Organisation. De miljardair bleef tot nu toe em gebreke.

De procurarur-general wendde zich vervolgens tot het Hooggerechtshof de staat New York om hem schuldig te achten aan belemmering van de rechtsgang, door niet in the gaan op een vordering van de rechtbank. Maar Trump ging em beroep tegen dat vonnis omtrent de dwangsom. Dat betekent dat hij niet moet betalen para beroepszaak rond is, aldus CNN.

De Democratische magistrate verdenkt de groep ervan op een “frauduleuze manier” de waarde van vastgoed te hebben ondergewaardeerd bij het vragen van leningen aan de bank. Ze verdenkt hen er ook van minder belastingen te betalen. Trump en co noemen het onderzoek politiek gemotiveerd.

READ  O jornalista americano convoca Putin e a mídia russa sobre ...

Paralelamente, aan dit onderzoek loopt em Manhattan ook een strafrechtelijk onderzoek naar mogelijke financiële fraude.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info