Organizações Ronde van Vlaanderen verbete wegwerpbekers en -borden: “Bewuste keuze voor verkleining van afvalberg” | Oudenarde

Vlaamse Ardennen/DenderstreekOrganizadores de eventos aleatórios langs het parcours de Ronde van Vlaanderen mogen dit jaar geen wegwerpbekers en -borden gebruiken. “Nós zetten extra em op duurzaamheid. De politie zal toezien op de naleving van de maatregelen. En er komen ook alcohol- en snelheidscontroles om ‘afsnijders’ te onmoedigen”, klinkt het.

O dia 3 de abril é Oost-Vlaanderen opnieuw in the ban van de Ronde van Vlaanderen voor heren en dames. De dag ervoor, op zaterdag 2 April, rijden de wielertoeristen hun Ronde van Vlaanderen Cyclo. De voorbije twee jaar beleefden we Vlaanderens Mooiste para het scherm of op de rollen. Dit jaar kan het opnieuw op in langs het parcours. De veiligheidsmaatregelen die naar aanleiding van dit wielerweekend worden uitgerold, werden toegelicht op een persconferentie in Oudenaarde in aanwezigheid van Marnic De Meulemeester (Oudenaarde), Tomas Van Den Spiegel (Flandres Carteteenslos)

“De Ronde van Vlaanderen é um echt wielermonument, maar ook op het vlak van veiligheid wil de organisatie proeminente aan de top staan. Wie elkaar kent, werkt beter samen”, zei Carina Van Cauter, gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen. Ze sprak por meio de uma vanuit de vídeo-verbinação coronaquarantaine.” De twee voorbije sucessvolle corona-edities hebben het nut van een multidisciplinar bovenlokale coördinatie bewezen. Nós creëerden de betrokken steden en gemeenten 14 veiligheidszones. Dat zijn duidelijk afgebakende gebieden waar bijkomende veiligheidsmaatregelen noodzakelijk zijn. Het gaat om hellingen en kasseistroken, waar traditiegetrouw veel mensen op een beperkte ruimte sameenkomen.

Geen wegwerpbekers en borden

Ronde het parcours vinden 113 plaats randevenementen. “Alle organisatoren van deze evenementen krijgen een verbod op het serveren van bebido in recipiënten for eenmalig gebruik. “Ele é een bewuste keuze van alle betrokken partners in functie van het verkleinen van de afvalberg”, zegt de gouverneur.

READ  Transfernieuws en Transfergeruchten 27/05: Kompany - Mertens - Hoefkens - Lang - Wullaert - Vrancken - Cullen - Mané

Controle de afsnijders

Localize na política federal zullen toezien op de naleving van het verbod op wegwerpbekers en -borden. Om zogenaamde ‘afsnijders’ (apoiadores die verschillende passages van de wielrenners willen meepikken) te ontraden, zijn er op zondag in de regio ook snelheidscontrols en alcoholcontrols.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info