Opnieuw sterft een Russische oligarch em bizarro omstandigheden

© BELGAIMAGE

Alexander Subbotin (43), topman de voormalige bij het Russische oliebedrijf Lukoil, é o último em een ​​rijtje van proeminente Russen die sinds de invasie in Oekraïne in verdachte omstandigheden zijn overleden.

De officiële uitleg over de dood van de 43-jarige Rus é dat hij advies had gezocht bij twee sjamanen om een ​​kater te verhelpen. De sjamanen zouden een sneetje em zijn huid gemaakt hebben e daar vergif van een kikker em gedruppeld hebben. Na over te geven zou de man zich beter gevoeld hebben. Maar niet veel mais tarde teve Subbotin een hartaanval en overleed hij.

Subbotin é niet de eerste proeminentee Rus die in de afgelopen weken overleed. Verschillende miljardairs en ook leidinggevenden van het staatsbedrijf Gazprom zijn overleden sinds Rusland Oekraïne binnenviel. Vaak ging het ook niet enkel om de vader van het gezin, maar stierven ook de hun echtgenotes en kinderen. Volgens officiële berichten zouden de mannen hun vrouwen en kinderen gedood hebben en daarna zelfmoord gepleegd hebben. Al wordt door heel wat bronnen beweerd dat die zelfmoorden in scène werden gezet.

Opvalend é dat de mannen nooit openlijk kritische opmerkingen zouden gemaakt hebben op de Russische invasie. Ook stonden de oligarchen niet op de sanctielijsten.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het free number 1813 of op www.zelfmoord1813.be

(sg)

READ  Um americano de 31 anos gravemente doente vê um transplante de coração pelo nariz porque não foi vacinado | fora do país

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info