Opnames seizoen 3 The Witcher começou e outras dicas naar plot bekendgemaakt – Beeld en geluid – Nieuws

Você pode até mesmo op internet gaat kijken dan is het wel een dikke portie kritiek, omdat het zich niet aan de verhaallijn van de boeken houdt en ook omdat het volgens kijkers slecht verteld wordt.

Het is vooral dat ze er in nog geen half seizoen in zijn geslaagd dusdanig ver van de boeken af ​​te stappen, dat ze vanaf nu uit komen op een heel ander verhaal, of dingen uit de volgende boeken on volis word strekne de context van de série.

Ik probeer het zonder spoilers te doen, maar én van de rode draden in seizoen 2 staat gewoon haaks op hetgeen er in de boeken gebeurt. En de enige reden is “drama”, want dat hebben de boeken vrij weinig :)

Het verschil é veel groter e bijvoorbeeld GoT do SdA. Bij die eerste zijn er personages samen gevoegd, hier en daar iets andere relaties (en natuurlijk de leeftijden omhog bijgesteld :P), bij die laatste zijn er vooral veel details weg gelaten (en Tom Bombadil – en die onzin met Arwen in Fellowship :(). Maar bij TW zit er in S2 gewoon iets in dat eigenlijk niet meer recht te trekken is. Também ze bij LotR besloten zouden hebben dat Boromir het overleeft.

Quer saber como você quer? Nee, zeker niet. Maar voor de liefhebbers betekent het wed we of moeten stoppen met kijken, of greenr kijken en de serie als een alternatief universum moeten beschouwen en niet meer met de boeken vergelijken. Ik ben er zelf nog niet over uit, want dat laatste is just wat me zo tegen staat aan Marvel’s gedoe :p

READ  Lanzarote é a localização de 'De mol' 2022

[Reactie gewijzigd door Werelds op 4 april 2022 20:50]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info