‘Oplossing van het conflito kwam sommige partijen niet goed uit’

Ainda entre eles: o produtor de TV Bart De Pauw resiste a qualquer momento em que você já tenha falado sobre cyberstalking de dertien vrouwen, onde as atrizes Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Lize Feryn e Ella-June Henrard. Het Openbaar Ministerie vroeg een jaar cel met uitstel. Op 25 novembro werd De Pauw veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel een een simbolische schadevergoeding van 1 euro para drie van de slachtoffers die zich burgerlijke partij hadden gesteld.

De Pauw tekende geen beroep aan tegen het vonnis, maar toch krijgt de zaak nu nog een staartje.

Aanleiding zijn uitspraken van advogado Christine Mussche, look al in Humodat De Pauw al lang weer aan het werk zou zijn als hij gekozen had voor bemiddeling tussen zichzelf en zijn slachtoffers, in behandeling was gegaan, schuld had bekend en een schadeveraldgoeding had beta

Christine Mussche foi overigens niet de eerste die zich in de media kritisch uitliet over de mislukte bemiddelingspoging. Liesbet Stevens, diretora adjunta do Instituut voor Gelijkheid van Mannen em Vrouwen, trabalhou em De Standaard ou al aan. Volgens Stevens pode contar com a ajuda de De Pauw e outras damas da porta de Bart De Pauw. Maar dat wil Verhaeghe nu weerleggen.

‘Een uitvlucht’

De gesprekken tussen hem (De Pauw, vermelho.) en een aantal dames die gepland waren op 3 en 4 September 2018, waren volgens haar uitgesteld, omdat de advogadon van de burgerlijke partijen het dossier nog niet hadden kunnen inzien”, schrijft Verhaeghe. “Dat is een leugen: zij hadden het dossier, inclusief de twee verklaringen van Bart De Pauw, al eind abril 2018 kunnen inzien. Dat zij de beiddeling beëindigd hebben omdat ze na het vastleggen van de afspraken geschrokken zouden zijn van wat Bart De Pauw in zijn verklaringen had gezegd, was dus een uivlucht.”

“Enkele weken depois werd die bemiddelingspoging gelekt naar de pers. Er hoeft geen tekening bij dat zo’n lek elke ernstige bemiddeling final de nek omdraait”, klinkt het verder. “Een echte bemiddeling houdt in dat men er onbevangen en het grootste vertrouwen aan begin. Zo é o gelopen. Mijn visie é dat een oplossing van het conflito sommige partijen juist níét goed uitkwam. Mais tarde, não vimos Liesbet Stevens e Christine Mussche herhaaldelijk em entrevistas verklaard hebben dat de zaak-De Pauw een katalysator mais worden die de #MeToo-beweging een duw in the tapete mais geven. Ook niet te vergeten: alle kosten van het process aan de kant van de burgerlijke partijen werden betaald door het instituut van Liesbet Stevens.”

En laat het conflict oplossen nu net zijn wat De Pauw en Verhaeghe wél wilden doen, zo zegt de advocaat alvast zelf: “Bart De Pauw en ik hadden niets liever gehad dan een open en eerlijke dialoog met de betrokken dam. Niets meer, maar ook niets minder.”

READ  Kleindochter Elvis Presley porta emotivo biopic sobre grootvader | Celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info