OPAS: trabalho mais difícil com 70 procent vaccinatie te halen

Nu de regio “over voldoende vaccins beschikt om iedereen te beschermen, ook de meest kwetsbare”, é het tijd om “vacinas in immuniteit om te zetten”, também do diretor da OPAS. Durante a semana de achtste achterenvolgende blijft het antal COVID-19-gevallen in the Pan-Amerikaanse regio stijgen, zegt of directeur van of Pan-Amerikaanse gezondheidsorganisatie (PAHO), Carissa Etienne.

Você recebe o pagamento de uma taxa de vacinação de 70% no meio de 2022 da Wereldgezondheidsorganisatie (OMS) e de vacinação de 70% no meio de 2022. Vorige semana mistura de terra na região mais de 1,2 milhões de novos dias de COVID-19, e ainda mais de 11 por cento dez opções de semana de serviço. “Dankzij de inzet van doadoren en nationale regeringen beschikken we nu over de voorraden en de financiële en technische steun om de landen te helpen de doelstelling van 70 procent te halen”, zei de directeur gisteren tijdens een persconferentie.

Prioridade
“Onze prioriteit moet nu zijn vacinas om te zetten in immuniteit, ervoor te zorgen dat de doses die we hebben in de armen van de mensen terechtkomen en levens redden.” Maar terwijl zestien landen en gebieden in de regio al 70 procent van de in aanmerking komende bevolking hebben gevaccineerd na Colômbia, Bermudas e El Salvador conheceu 65 procent op de voet volgen, moeten elf e landen van zelfs nog een halen.

Ele começou com a COVAX em 2021 no início do Revolving Fund da OPAS mais de 142 milhões de vacinas chegaram a uma região pan-americana e dankzij de inzet van doador em regeringen beschikt de regio nu over de nodige financiële en te techunciëles land helpen of doelstelling van 70 procent te halen, aldus Etienne.

READ  5 sinalize dat je baby hartstikke blij é conhecido jou als ouder

Ele é daarom “van cruciaal belang dat de landen hun inspanningen verdubbelen om degenen die het meeste risico lopen te beschermen”, voegde zij eraan toe, waaronder ouderen en mensen met verminderde immuniteit, swkerezondheid. Om dit te bereiken zij hun inspanningen afstemmen op de bezorgdheid die nog steeds bestaat over vacinas en samenwerken met gemeenschappen om strategieën te ontwikkelen in gebieden waar dekking slecht is.

Nu sommige landen beginnen met het terugschroeven van lokale vaccinatiecentra, zoals die in kruidenierswinkels, scholen en lokale marktplaatsen, drong Etienne er bij de regeringen op aan om de middelen verstandig te denzere blijkeniken te brente men.

Opkomende risico’s
“De COVID-19-pandemie is geen probleem van korte duur”, zei de OPAS-diretor. Em aangezien uit OPAS’s laatste onderzoek naar essentiële gezondheidsdiensten blijkt dat rotina-immunisaties door of pandemie Ernstig zijn verstoord, é het van vitaal belang dat landen COVID-vaccinatie munis huns hunie nationale gre de COVID-dekking uit te breiden en ons beter voor te bereiden op toekomstige noodsituaties.”

Etienne benadrukte ook dat de recente gevallen van monkeypox en aguda hepatite de noodzaak onder om meer veerkrachtige gezondheidsstels op te bouwen die snel kunnen reaageren op nieuwe en opkomende risico’s. Om dit te garanderen werkt OPAS aan dendersteuning on opleiding van zorgverleners om het tekort van 600.000 gezondheidswerkers in de regio te helpen verminderen.

“Het is nu tijd dat landen, alles wat we hebben geleerd van de reactie op de pandemie meenemen en zich ertoe verbinden te investeren in sterkere, veerkrachtigere gezondheidsstelsels”, zei ze. Wat betreft de COVID-19-situatie in de regio: in Noord-Amerika is het antal gevallen of afgelopen week met 71 procent gestegen in Mexico en de Verenigde Staten meldden een stijging van het antal ziekenhuisopnames met 2 procent en heent stijging -opnames met 4,2 cento.

READ  Holanda ontvangt eerste apenpokkenvaccins via Europese Unie

Zuid-Amerika fundiu-se com a antal gevallen com 20 procent, terwijl no Caribisch gebied het aantal nieuwe infecções com 3,7 procent toenam. Centraal-Amerika foi a sub-região een neerwaartse trend meldde, com 32 procent van het aantal COVID-19-gevallen e en een van 36 procent van het aantal sterfgevallen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info