Ook Ronaldo betaalt prijs duurdere bouwmaterialen: de megavilla waarin hij straks op pensioen gaat kost nu parcelas bijna 20 miljoen | Tempo esgotado

Tempo esgotadoZijn ‘pensioenoptrekje’ krijgt corcéis meer vorm. Maar wordt wel een flink pak duurder. De steeds meer zeldzame en duurdere bouwmaterialen fez ook Cristiano Ronaldo (36) dieper in de portefeuille provan. 20 miljoen euros em plaats van 12 – al é dat nu niet meteen een ramp to wat zijn absoluto droomvertrek moet worden in chique Portugese badplaats Cascais, dichtbij Lissabon.

A luz mais específica da porta Ronaldo gekochte grond no terreno da Quinta da Marinha, no parque natural Sintra-Cascais. Dat staat bekend omwille van zijn prachtige uitzichten over of Atlantische Ocean, ongerepte surfsanden, de beste visrestaurants en – handig your zijn parceiro Georgina (28) – e luxueus winkelcentrum. Hij kan ook altijd op z’n gemak naar Lissabon: daar beschikt hij over twee appartementen die er bekend staan ​​als de meest dure van de Portugese hoofdstad. (hieronder).

Niet dat Ronaldo snel op pensioen wil. Begin dit jaar liet hij nog optekenen dat hij tot zijn 42ste wil blijven voetballen. Dat zijn dus nog vijf seizoenen waarin hij verder op recordjacht kan. Maar nadenken over waar hij wil wonen wanneer hij de schoenen aan de haak hangt, doet hij wel. Dan wil de no Funchal geboren Ronaldo naar de allermooiste plaatsen aan de Portugese Riviera en worden kosten noch moeite gespaard.

© rv

trailer
© rv

O drang naar perfectie zorgt zorgt gerido por Ronaldo para passar a um plano original de woonst. Die moeten er dan weer voor zorgen dat hij er straks samen met Georgina en de vijf kinderen perfect gelukkig wordt. Geen plaats para een zwart gat in de villa, bem para een binnen- en buitenzwembad e een garage waarin hij zijn twintigtal luxebolides para totaal meer dan 20 miljoen euro kwijt kan. En er is meer dan voldoende plaats voor twee bijgebouwen, zodat zijn moeder Dolores Aveira er ook kan wonen. Tegen eind dit jaar moeten de werken afgerond zijn.

Ronaldo conheceu Georgina em vijf kinderen in de privéjet op weg naar vakantie.
Ronaldo conheceu Georgina em vijf kinderen in de privéjet op weg naar vakantie. © instagram georinagio

Ronaldo moet alleen rekening houden conheceu een steeds duurder prijskaartje. Aanvankelijk bedroeg het budget bijna 12 miljoen euro, daar é outra porta onde duurdere grondstoffen 8 miljoen bijgekomen. Todos os meus problemas com o pedido do Manchester United custam 525.000 euros e são pagos também por você.

trailer
© rv

Encontrei dank aan zijn imago: koning van de sponsordeals, een ongezien antal volgers op sociale media e naast een neus for dribbels or zaken. Não verwonderlijk dat portfólio em vastas van Ronaldo ook stilaan om van te duizelen é.

READ  O astro do futebol francês Karim Benzema foi considerado culpado de ...

Naast de megavilla in Cascais zijn dit de acht eigendommen die van CR7 ook een vastgoedmagnaat made:

Villa em La Finca, em Beverly Hills van Madrid

No regenachtige Manchester zullen ze Ronaldo straks niet al te veel meer zien. De villa op het platteland die hij er betrekt, wordt gehuurd door de club. Em outro landen waar de superster zijn ‘legado’ heeft achtergelaten, des te meer. Naast zijn geboorteland Portugal é dat vooral Spanje. Hij heeft er een vakantiehuis in Marbella en ook een gigantische villa em Pozuelo de Alarcón, een van de vele voorsteden van Madrid. Em ‘La Finca’, een chique wijk die niet for niets het Beverly Hills van Madrid wordt genoemd. Os jogadores reais Eden Hazard (foram 9 milhões de euros em versão beta), Gareth Bale e Toni Kroos, e o treinador do Atlético Diego Simeone. Ook Zinedine Zidane heeft er nog een stulpje. Ronaldo levanta 5,4 milhões euro por dado.

trailer
© rv

trailer
© rv

Het vakantiehuis em Marbella

Vakanties, die kunnen altijd doorgebracht worden aan de Costa del Sol. Het ging om een ​​nieuwbouwproject met de naam ‘The Heights’, dat gevestigd is op La Resina, een golf-en countryclub. Prachtig strakke en moderne villa met wite gevels beschikt over vier slaapkamers, prachtige uitzichten over Middellandse Zee en é feito por todos os denkbare luxe. Ook hier vertoeft Ronaldo em mooi gezelschap. Mais uma vez de MMA-vechter Conor McGregor kan hij er tegen het lijf loopen. De exclusieve en door hekken omringde gemeenschap wordt weleens “het doodlopend straatje van de supersterren” genoemd. Van Prijskaartje 1,4 miljoen euro.

A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella.
A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella. © Otero

A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella.
A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella. © Otero

A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella.
A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella. © Otero

A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella.
A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella. © Otero

A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella.
A villa de Cristiano Ronaldo em Marbella. © Otero

Otero
© Otero

Apartamento Duurste em Lisboa

Sobre naar thuisland Portugal, waar Ronaldo voorlopig afklokt op vier eigendommen. Eerste in hoofdstad Lissabon, meer bepaald na Avenida da Liberdade. Hier betaalde hij em 2019 maar liefst 7 milhões euro para. Niet voor niets op dat moment het duurste appartement in Lissabon.

Apartamento de Ronaldo em Lisboa.
Apartamento de Ronaldo em Lisboa. © rv

Apartamento de Ronaldo em Lisboa.
Apartamento de Ronaldo em Lisboa. © rv

Apartamento de Ronaldo em Lisboa.
Apartamento de Ronaldo em Lisboa. © rv

Apartamento de Ronaldo em Lisboa.
Apartamento de Ronaldo em Lisboa. © rv

READ  ASSISTA: Leclerc bate forte na segunda sessão de treinamento, Hamilton mais rápido que Verstappen | Fórmula 1

Duurste apartamento de Portugal

Em Lisboa subiu Ronaldo nog een tweede appartement. Eentje in een complexo em de gerenommeerde Rua Castilho. Huisnummer 203, waarvan de 19 ‘super premium’ luxeappartementen als zoete broodjes over toonbank gingen. A cobertura com buitenzwembad é o van Ronaldo. Ook dit appartement dingt naar of title het duurste van Lissabon en bij uitbreiding Portugal. Zowel in de gemeenschappelijke ruinstes (outras mais verwarmd binnenzwembad, revalidatieruimte en bioscoopzaal – zie foto’s hieronder) também no appartementen zijn de detalhes exclusivos tot in puntjes afgewerkt. De 360-graden-uitzichten sobre Lissabon zijn fenomenaal. Voor medidor elke vierkante werd hier 30.000 euros Neergeteld.

apartamento de Ronaldo.
apartamento de Ronaldo. © rv

trailer
© rv

trailer
© rv

trailer
© rv

apartamento de Ronaldo.
apartamento de Ronaldo. © rv

apartamento de Ronaldo.
apartamento de Ronaldo. © rv

apartamento de Ronaldo.
apartamento de Ronaldo. © rv

Het landhuis no Gerês

Nog in zijn thuisland heeft Ronaldo een eigendom in Geres, eeen bij celebridades gekend dorpje no noordwesten van Portugal em buurt van de Caniçada-barragem, een betonnen boogdam op de rivier de Cávado. Behoorlijk exclusief, want buiten onderstaande video met luchtbeelden bestaan ​​​​er geen foto’s van. Ronaldo mentiu em 2009 als vakantiehuis bouwen voor vier miljoen euro. Meer dan 800 metros vierkante, com uitzicht op de rivier. Binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi en fitnessruimte zijn natuurlijk standaard. Ook Ronaldo’s zaakwaarnemer Jorge Mendes, alias de supermakelaar, heeft er een huis in de buurt. Nadeel: de grote toeristenstroom in het gebied. Bovendien meren de boten talrijk aan in de het het huis van Cristiano. Ronaldo zou dan ook willen verkopen: volgens de Portugese pers is zijn Portuguese ploegmaat Pepe fel geïntereseerd om het voor 2,5 miljoen euro over te nemen.

Appartement conheceu drie slaapkamers na Trump Tower

Net als em Geres wil Cristiano Ronaldo ou zijn apartamento na Trump Tower de mão feita. CR7 betaalde em 2015 e uma van de cama 16,3 milhões euro para het 2.500 metros vierkante grote optrekje em Nova York. De aanvaller nam het appartement over van de Italiaanse vastagoedmagnaat Alessandro Proto, o een partner van toenmalig presidentskandidaat Donald Trump era.

Em 2019 bracht Ronaldo het luxe-appartement, conheceu panoramisch uitzicht sobre o Central Park, op de markt voor een vraagprijs van ‘slechts’ 8 milhões de euros. Opmerkelijk: fans ondertekenden mesmo daarvoor een pettie waarin ze de voetballer vroegen afstand te nemen van voormalig president Donald Trump. Porta de coronapandemie een gebrek aan biedingen heeft Ronaldo de prijs nog verder laten zakken tot 6,8 miljoen euro. Você tem um relacionamento com um vasto banco de dados UrbanDigs que ganhou em Manhattan morreu em 2017 por Trump, mais de 20 por cento de hun waarde não viu nada de Donald Trump em 2017 e também foi presidente. Niet elke investir na vastgoed é een goeie.

READ  Esportes Kort: Amerikaanse honkbalcompetitie MLB vai tijdklok para werpers | Esporte

O apartamento de Ronaldo conheceu o apartamento no Central Park.
O apartamento de Ronaldo conheceu o apartamento no Central Park. © Warburg Realty

Warburg Imóveis
© Warburg Realty

Zeven verdiepingen tellende appartementenblok no Funchal

Terug em Portugal e meer bepaald het eiland Funchal, waar Cristiano het levenslicht zag. Daar heeft ie een zeven verdiepingen tellende appartementenblok, die Ronaldo em 2015 kocht en voor 7,7 milhões euro renoveerde tot zijn droomverblijf. Thuisbasis van zijn moeder Dolores. Tijdens de lockdown werd Ronaldo er al eens gespot omdat hij er toen enkele weken met zijn Georgina en de kinderen in quarantaine verbleef. Ze name de twee bovenste verdiepingen voor zich. Zicht op de oceaan en een zwembad op het dakterras. Het appartement ligt dicht bij zijn roots in Funchal en é o favorito de Ronaldo plek om uit te rusten wanneer er geen sportieve verplichtingen zijn.

Voor Ronaldo het kocht, foi de plek eigendom van de krant ‘Diário de Notícias da Madeira’ dat er zijn bureaus. Daarvoor foi een bekende nachtclub no Funchal, Bar/Blub Noir. Er zijn twee gymzalen aanwezig, een ondergrondse garage en een voetbalveldje. O museu de Ronaldo, dat uitgebaat wordt door zijn broer Hugo, e zijn luxehotel ‘Pestana CR7’, reuniu 48 quartos, liggen in de buurt.

AFP
© AFP

instagram georinagio
© instagram georinagio

instagram georinagio
© instagram georinagio

instagram georinagio
© instagram georinagio

Een statig landgoed em Turijn

Toen Ronaldo em 2018 de ophefmakende transfer van Real Madrid naar Juventus maakte, viel zijn oog op deze villa in de buitenwijken van Turijn. Opmerkelijk: zijn ex-treinador Zinedine Zidane heeft er ook nog gewond. A caminhada de 1.000 metros de distância na Strada San Vito Revigliasco é feita sobre twee geheime ingangen om de paparazzi ontlopen. Prijskaartje: 600.000 euros por jaar.

trailer
© rv

trailer
© rv

trailer
© rv

trailer
© rv

Lee tudo bem. De miljoenenvilla em Manchester van Ronaldo, die al record te pakken heeft: zijn shirt is het snelst verkopende ooit in de Premier League

PORTRET. Ronaldo, de man die op z’n 36ste terugkeert naar Man United: “Mensen fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een goede voetballer ben” (+)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info