Ook Nederlandse zangeres Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van seksueel ontoelaatbaar gedrag | Showbizz

ShowbizzNa navegação de van deelnemers, o ‘The Voice’ chamou a atenção de Ellen ten Damme, treinador/rapper Ali B van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De 54 jarige zangeres heeft daar recente een verklaring over afgelegd bij de politie.

Het zou gaan om een ​​incident van acht jaar terug in Marokko rond de opnames de ‘Ali B en de Muziekkaravaan’, o programa de AvroTros waaraan zij deelnam. Ali B nam haar mee naar Meknes om inspiratie op te doen voor een nummer. Die samenwerking mondde uit na música ‘Dit is wie ik moest zijn’.

Ali B ligt al langer onder vuur. No programa on-line ‘Boos’ de Tim Hofman, você pode ler mais de uma vez. Er liggen twee aangiftes, waarvan één buiten ‘The Voice’ om. O rapper ontkent.

No final de televisão ‘De Geknipte Gast’ de BNNVara vertelt zangeres Ten Damme vanavond sobre haar ervaringen, overigens zonder de naam van Ali B te noemen. Entrevistador Özcan Akyol stelde dat er, zeker door het ‘Voice’-schandaal, een maatschappelijke urgente é ontstaan ​​om verhalen sobre en van slachtoffers naar buiten te brengen. Akyol vroeg of Ten Damme die noodzaak ook niet voelt om haar verhaal te delen. Daarop zei de zangeres: “Ik weet nu eigenlijk niet wat ik moet zeggen, maar ik ga dat waarschijnlijk wel doen, ja. Om die vrouwen van ‘The Voice’ te steunen.”


Citar

Het gaat over Ali B. Ik vind het echt een lul. Hij spoort echt para geen meter en daar heb ik dus ook een verhaal over.

Podcast

Daarna bevestigde ze dat zij een ‘soortgelijke gehad heeft gehad’ também de vrouwen de ‘The Voice’, waarop Akyol de link legt com treinadores do programa de televisão. Ten Damme stelde “não há nenhum sjiek te vinden om mensen aan de schandpaal te nagelen”, mas dat zij Ali B bedoelde werd vorige maand duidelijk no podcast ‘Aan de keukentafel’ do baterista Sietse Huisman. Huisman en Ten Damme kennen elkaar al jaren en spraken onder meer over het Voice-schandaal, waarbij hij aan haar vroeg ‘of zij ook wel eens zoiets beleefd heeft’. “Ik weet er alles van”, antwoordde zij toen. “Er é een verhaal van mij dat helemaal geen geheim era en dat ik destijds ook heb verteld in mijn omgeving. Dat gaat sobre Ali B. Ik vind hem echt een lul. Hij spoort echt voor geen meter en daar heb ik dus ook een verhaal over.”

Ten Damme vertelde dat er iets gebeurd está em Marokko, maar laat detalhes achterwege. Ze bekende destinijds ‘wel in de war te zijn’. “Ik ben weken bezig geweest met: wat zal ik ermee doen? Ik era kwaad, também é preciso vlak daarna doet também de zijn neus bloedt, e o calcanhar é normal. Jij bent in de war en vraagt ​​​​je af: wat moet ik hiermee? En hij doet tambémf er niets aan de hand is. Hangt de popiejobie uit. Ik dacht: wat ben jjeen… Je hebt totaal niet in de gaten waar je mee bezig bent. Ik heb er ook wel iets van gezegd.”

Ze heeft er nu een verklaring over afgelegd bij de politie. “Om die mensen te steunen die al hun verhaal hebben gedaan. Ik zelf heb er helemaal niks aan om dat te doen. Maar in het kader van het algemeen belang, denk ik wel dat ik iets moet doen.”

Em diversos sites, zoals ou Spotify, wordt Ali B als gespreksonderwerp tijdens de podcast anangkondigd, pode ser fragmento waarin Ten Damme de onthulling over Ali B doet en zijn naam zegt, é inmiddels uitgeknipt. Deze site heeft de oorspronkelijke podcast em bezit.

Rietbergen em Borsato

Daarin já foi conhecido como Jeroen Rietbergen (bandleider de ‘The Voice’) e Marco Borsato (ex-treinador) sob encomenda. Tegen deze twee zijn aangiftes gedaan van ontoelaatbaar gedrag rond ‘The Voice’. Ten Damme heeft geen vervelende ervaringen com deze twee. No podcast de Huisman zegt ze: “Ik heb nog op het huwelijk van John de Mol gespeeld in Paris. Em opdracht van Linda de Mol en ik moest per se conheceu Jeroen Rietbergen spelen. Ik dacht nog: Hoezo? Ik heb mijn eigen pianista! Não é nada? Nee, dat kon niet. Ik had echt het idee dat hij (Rietbergen) zich goor de familie moest presentren.”

“Ik ken Marco ook, maar niet heel go hoor. Die zie ik eerder als iemand die heel snel iemand een hug geeft. Ik heb alleen maar mijn ervaring conheceu Ali B, en die was niet leuk. Hij é echt een beetje doorgeslagen.”

Daarop stelde Huisman: “Dus die rook die daar omhoog dwarrelde, daar zat echt een vuurtje onder? Ten Damme: “En ik kan het weten. Hier laat ik het bij, want als je hier iets aan wilt doen is de enige weg: de rechtbank en niet via media.”

Ellen ten Damme em De Geknipte Gast. © BNNVara

Em ‘De Geknipte Gast’ legde Ten Damme uit waarom het zo lastig kan zijn om (gerechtelijke) stappen te zetten. “Em algemene zin denk je: ‘Oh dat gaat heel lang duren, officieel gedoe, rechtszaken, toesstanden, kost geld, allemaal gezeik. Daar moet je maar zin em hebben. Dat hele gedoe, ele é meu dat waard? Zedendelicten kunnen moeilijk worden bewezen. Omdat het meestal tussen twee mensen gebeurt waar niemand bij is. Het is zijn woord tegen het jouwe. Também ik aan mezelf denk, também ietwat bekende persoon, é het helemaal vervelend. Iedereen weet je te vinden. Weet waar je uithangt. Je kwetsbaar de salto dobrado. Je moet er behoorlijk wat voor over hebben om iets aan de grote klok te hangen.”

Toch neemt ze die stap. “Er is nu een momentum om dat fenomeen van mannen die denken dat ze maar alles kunnen maked door status of geld of wat dan ook, een halt toe te roepen.”

O gerente Jeroen Blokker van Ellen ten Damme fará comentários sobre isso e sem comentários. Vanuit de kant van Ali B wil (vooralsnog) niemand reaageren.

AvroTros laat in een reactie weten: “Nós temos enorm geschrokken van het verhaal van Ellen ten Damme sobre haar vanring van grensoverschrijdend gedrag em 2014. Nós vinden het verschrikkelijk als van dit innderkardaad heeft plaatsgevons de op’A tek. No overleg conheci Ellen ten Damme zullen we actie ondernemen.”

LEES OK:

Gezinsman Ali B blijkt ‘seksueel roofdier’: imago ‘The Voice Holland’ – treinador valt aan digelen (+)

Ali B laat na twee maanden weer van zich horen op Instagram: rapper zit nog steeds in Dubai

READ  Katy Perry lança seu próprio aperitivo sem álcool | celebridades

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info