Ook Nederlandse versie van ‘De verraders’ zorgt voor of: “Ik vind dit misselijkmakend” | televisão

televisãoBijões Niet Allen, maar ook em Nederland zorgt ‘De verraders’ voor heel wat of. Zo é deelneemster Esmée van Kampen, een zangeres en actrice, woest op de makers van het programma, omdat ze vindt dat ze verkeerd is neergezet. Na uitzending van de meest recente aflevering werd de zangeres via de sociale media hard aangpakt door kijkers, en dat pikt Van Kampen niet.

“Het doet mij werkelijk verdriet dat er gekozen is to bepaalde ‘edit’ van mij binnen de tweede of tweede van ‘De verraders’ een ander in bescherming werd genoman”, reageert Van Kampen via Instagram op de ofef. ontstane Het ging er tijdens die tweede uitzending dan ook heftig toe toe: deelnemer Steven Brunswijk, een Nederlands cabaretier, had vorige week verteld over het overlijden van zijn moeder en daar had Esmée van Kampen klaarzejkelggen i “Ik vond het zo laag wat Stefano (één van de andere deelnemers, red.) net suggereerde. Dat jij mogelijk een verrader zou zijn en dat je de speech over je moeder zou inzetten als een soort empathie.”

Daarmee leek het também de Van Kampen een roddel verspreidde om Stefano em een ​​verkeerd daglicht te stellen. In de auto reageerde Brunswijk vol ongeloof. “Isso é echt laag. Ik word daar giftig om”, zei de cabaretier, die Stefano depois confrontou-se com zijn zogezegde uitspraak. Maar die ontkende, waarna de kijkers van ‘De verraders’ vonden dat Esmée de ‘evil genius’ era van het programma.

(lees verder onder de foto)

De Instastory de Esmée van Kampen. © Instagram

‘Klokkenluider’

Acesse, saiba tudo sobre o Instagram. “Mij neerzetten als iemand die de dood van iemands geliefde inzet als een bepaald ‘middel’ binnen het spel is echt walgelijk en het tegenovergestelde van wie ik ben en waar ik voor sta. Ten tijde van de opnames heb ik afscheid moeten nemen van mensen in mijn directe omgeving die kwamen te overlijden, waarvan ik én dierbare kort erna verloren heb. Je kunt dus begrijpen dat mijn tolerantie richting de kwestie inexistente era en dé reden waarom ik gefungeerd heb als ‘klokkenluider’.”

Van Kampen kreeg naar aanleiding van de gebeurtenissen in deze aflevering veel negatieve reacties. “Ik ben het hartstikke zat dat ‘wij’ als bekende Nederlanders alles wat over ons geschreven, ge-edit of naar ons geuit wordt zomaar moeten slikken. Dit is geen kattenpis, het doet mij pijn omdat ik hier niet veranwoordelijk voor was, maar het helaas nu wel zo lijkt. Ik vind het misselijkmakend.”

HERBEKIJK OOK: Hoe blikt Astrid terug op haar deelname aan ‘De verraders?

Té persoonlijk gespeeld

Esmée van Kampen laat op Instagram ook weten te hopen dat “de persoon in kwestie die ik toen heb aangesproken binnen het programma ooit de veranwoordelijkheid op zich neemt en toegeeft dat het spel op dátoonj kheel te.”

Een wordvoerder de RTL 4, de zender o programa em Nederland uitzendt, heeft inmiddels ook gereageerd en zegt dat “RTL het gezien heeft en in goed contact staat met Esmée”.

Intrigas, frustrações e confrontos na van ‘De verraders’ que promove reünie

‘De verraders’ laat wrange nasmaak achter bij BV’s: “Jammer dat sommigen het nodig vinden om mensen te kwetsen” (+)

Ook voor makers van ‘De verraders’ foi o caos: “We keken naar elkaar met open mond: heeft hij dat écht gezegd?” (+)

HERBEKIJK OOK: Loïc legt een bom onder ‘De verrades’

READ  Amber Heard ontslaat haar pr-team middenin processa Johnny Depp

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info