Ook DDT zette al zijn handtekening: bijna 55.000 fans willen geschrapte Kampioenen-afleveringen behouden

© VRT – TV1

Gratuito de VRT de 19 anos de ‘FC De Kampioenen’ não há mais tempo para chegar, blijft para beroering zorgen. O ator Jacques Vermeire, um grande ator em meio aos pequenos fãs Simon Descheemaeker, os intermediários à porta de 55.000 fãs de boze é getekend.

Tom Veterinários

Simon Deschemaeker, de 17 anos do Tiktokker, o ano da semana de petitie lance, hoopt dat er zoveel mensen zijn initiatief steunen dat de VRT haar beslissing gaat herzien. Para obter mais informações sobre 20.000 handtekeningen, em intussen está disponível para o meer dan geslaagd, você deseja obter todas as waarschijnlijkheid rondt hij straks de kaap de 55.000 handtekeningen.

Initiatiefnemer Simon é muito bem sucedido.

Initiatiefnemer Simon é muito bem sucedido. © rr

“Wat er nu aan het gebeuren is, is boven elke verwachting”, zegt Descheemaeker. “Maar de serie é imensamente popular e ik snap dat veel mensen zich aangesproken voelen. Met deze cijfers hoop ik dat we kunnen eindigen tegen de 100.000 handtekeningen.”

LEI OK. FC De Fute Kampioenen: dez 16 afleveringen wil VRT niet meer uitzenden wegens ongepaste humor (+)

O DDT é introduzido

De petitie é o ator Jacques Vermeire niet ontgaan. Via zijn profiel op Instagram roept hij zijn fans op om hun steentje bij te dragen en de petitie te ondertekenen. “DDT é heel diep ontroerd door de vele steunbetuigingen om zijn infr-fra-str-structuur te redden”, schrijft hij. “Steun Simon, ajude DDT en teken mee, alleen zo kan DDT Oké Cars open blijven.” Nós konden Vermeire gisteren verder niet bereiken.

“Ik zag dat niet alleen Jacques, maar ook zijn dochter en haar vriend, het bericht hadden gedeeld”, zegt Descheemaeker. “Ik had echt niet gedacht dat Jacques zich achter mijn initiatief zou scharen. Dat toch toch ook de onvrede aan bij de Kampioenen-ploeg.”

Isenção de responsabilidade

Denkt Deschemaeker ook dat de VRT van gedachten zal veranderen? “Als je niets doet, zal er zeker niets gebeuren. Ik heb ook geen plan om iets te doen als de petitie afloopt. Ik begon deze pettie niet met het idee op het einde naar Brussel te trekken. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat ik iets van de VRT ga horen. Ik denk stiekem dat ze ook niet goed weten hoe hierop te reageren.”

“Ik begon de petitie omdat ik het doodjammer vond dat de afleveringen werden geschrapt”, besluit de Kampioenen-fan. “Met een disclaimer aan het begin, om de kijker erop te frequenteren dat de uitzending grappen bevat die anno 2022 aanstootgevend kunnen zijn, zou je al veel kunnen oplossen. Toque?

READ  Jaimie Vaes: “Lil Kleine eist dure horloges van mij en zoon terug” | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info