Oogst Lotto-Soudal está em Vlaamse wegen? “Je moet opletten dat je niet net te ver gaat” | wielrennen

O knaldrang bij Lotto-Soudal é uma das vastas opções de voos de bilheteira. Trekt de Belgische ploeg de lijn door in de afspraken die echt van belang zijn? Em De Tribune werden de Lotto-prestaties geanalyseerd porta Karl Vannieuwkerke, José De Cauwer e Thijs Zonneveld.

Ele é ooit anders geweest: Lotto-Soudal trekt conheceu 7 overwinning no fim de semana de aberturas de Vlaamse.

“De paraatheid” de Lotto-Soudal, “de switch” e “de nieuwe vibe” estão presentes em De Tribune opgevallen. Al wordt er wel een nuance gebracht: “Eerste gewin é kattengespin.”

Wie de kentering wil verklaren, komt naast degradatistrijd no WorldTour também vanzelfsprekend ook uit bij Victor Campenaerts. Hij é teruggekeerd naar het oude nest en heeft zijn professionele aanpak meegenomen.

“Hij reed geweldig goed in het najaar, maar ook geweldig dom. Als hij nu iets slimmer is, dan komt hij in aanmerking om te winnen”, analisa Karl Vannieuwkerke.

Victor Campenaerts denkt nog steeds als tijdrijder en zet edereen bij Lotto-Soudal op scherp.

Thijs Zonneveld

“Hij beleeft zijn sport nog steeds als tijdrijder”, com Thijs Zonneveld aan sobre a reconversie de uurrecordhouder. “Hij é extremo geofocust op detalhes.”

“Je hebt twee ploegen: times die uitgaan van wetenschappelijke inzichten en anderzijds times die ietseler zijn. Campenaerts é a tradição de exponent van het eerste deel.”

“Net daarom é hij zo belangrijk para Lotto. Het meegaan met de nieuwste ontwikkelingen, dat ontbrak soms.”

“Ik zie nu dat Tim Wellens conheceu een nog less stuurtje rijdt. Campenaerts zet iedereen extra op scherp.”

“Blinde euforie? Het zou kunnen dat er nog een dimensie bijkomt”

Victor Campenaerts zakt na wekenlange stage op Spanje zonder competitie af naar het Vlaamse openingsweekend.

Hij laat een nieuwe wind waaien door de Belgische ploeg, maar José De Cauwer waarschuwt toch enigszins.

“Je moet opletten dat je niet net te ver gaat en de hele bende gek maakt. Campenaerts zegt open en blot – of toch bijna – dat hij Dwars door Vlaanderen zal winnen. Dat heb ik nog niet meegemaakt.”

“Elke ploeg zal die dag zeggen: je moet op het wiel van Campenaerts zitten. En dan moet hij de anderen lossen.”

“Ik zou er over zwijgen. Ik zou sowieso zeggen: op het wiel van Campenaerts. Want hij wordt volgens mij de nieuwe Thomas De Gendt.”

Desde o início, a melhor loteria, da Omloop, nunca mais ganhou de Peter Van Petegem em 2002.

“De ze moeten opletten para blinde euforie? Tadej Pogacar koerst nu pas in de Emiraten, Wout van Aert heeft nog niet gekoerst. Het zou kunnen dat er nog een dimensie bijkomt.”

“Kijk naar het veld: daar was men euforisch over de kwaliten van de crossers. Zij zouden de top 3 benaderen. En wat bleek…”

Je moet opletten dat je niet net te ver gaat en de hele bende gek maakt. Campenaerts zegt open en blot – of toch bijna – dat hij Dwars door Vlaanderen zal winnen. Dat heb ik nog niet meegemaakt.

José De Cauwer

“Die ene kans komt niet meer terug for Florian Vermeersch”

Lotto-Soudal tem o vol em op de jeugd en legt veel eieren no mandje de Florian Vermeersch (22) e Brent Van Moer (24).

“De lat moet voor hen een beetje hoger”, zegt José De Cauwer. “Maar winnen wordt heel moeilijk.”

“Tegen Van Moer heb ik wel gezegd: je moet nu koersen om prijs te rijden. De tijd van je laten zien en daarmee tevreden zijn, die tijd is voorbij.”

Van Moer ganhou een rit em Dauphiné, Vermeersch werd 2e em kletsnatte editie van Parijs-Roubaix em outubro.

“Dat vind ik nog altijd een gemiste kans. Je kan zeggen dat er nog kansen volgen, maar die ene kans niet.”

“Vermeersch moet mee zijn als er nog 25 renners overblijven na pakweg de Oude Kwaremont. De finale beheersen, dat vind ik al heel veel.

Bekijk nog eens de bloedstollende ontknoping van Parijs-Roubaix:

Beluister De Tribune

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info