Ontspannen conheceu ‘FC De Kampioenen’ e de Kat van Camille também a inspiração: achter of schermen van ‘The Masked Singer’ | Showbizz

televisãoA versão final de ‘The Masked Singer’ foi lançada no VTM. Eindelijk é nu bekend wie er dit seizoen in de pakken zat. Maar dat wil niet zeggen dat ook alle geheimen zijn prijsgegeven. Em ‘Behind The Mask’ krijg je een blik achter de schermen van de popular tv-show.Em ‘Behind The Mask’ verklapt Camille Dhont dat de vacht van Miss Poes gebaseerd é op die van haar eigen kat, Moustache. “Normaal gezien ging Miss Poes een gevlekte kat zijn”, vertelt ze. Você pode encontrar ferramentas de kleedsters, merkten die haar kat Moustache op. Een mooie, grijze kat. “En toen is de vacht van Miss Poes op die van mijn eigen huisdiertje gebaseerd.”

Em show vier kreeg Miss Poes een nieuwe staart die veel zwaarder era. En die staart bracht haar bijna em moeilijkheden tijdens de aflevering. “Die staart is zo gemaakt dat die langs de ene kant meer leunde, anders zie je die niet”, vertelt Camille em ‘Behind the Mask’. “Maar als ik maar een klein beetje bewoog, schoof die helemaal naar die kant en drukte die op mijn buik. Ik kon dan bijna niet zingen. En dan moest ik nog op de grond vallen. Dat neep mij echt dicht. Ik dacht: dit nummer moet écht gewoon gedaan zijn, want ik kan niet meer.”

READ  Prins Harry onder vuur nadat hij rodeo bijwoont: “Meghan is toch dierenrechtenactiviste?” | Realeza

Dat Guga Baul e Conner Rousseau ‘FC De Kampioenen’-fãs zijn, wisten we al. Dat ze chter de schermen van ‘The Masked Singer’ dan ook grapjes constantes sobre maakten, hoeft niet te verwonderen. “Het feit dat Guga erbij was, was voor mij echt een meerwaarde”, disse Conner. “Ook met zijn madam kom ik goed overeen, maar hem ken ik eigenlijk het beste van iedereen. Também je wat onnozel kan doen en ‘FC De Kampioenen’-mopjes kan maken, dan is dat leuk om je wat op je gemak te stellen.”

Em ‘Behind The Mask’ vertelt Conner hoe hij heeft moeten leren om zijn personagem ook te laten leven tussen de performances door. “Ik heb die staging echt onderschat”, vertelt hij. knop omgedraaid: ‘t is meer dan alleen zingen. Dan ben ik wel begonnen met dat konijn in te vullen.

Dat zijn geliefde Loredana zou meedoen met ‘The Masked Singer’ foi geen geheim meer para Pat Krimson, maar welk kostuum ze ging dragen foi dat wél. Wanneer Loredana het hem vertelde, era hij dan ook ook blij verrast: “Spannend, want ik heb altijd van kastelen en ridders gehouden”, klonk het entusiasta. En ook Loredana zelf foi blij. “De eerste keer dat ik mijn pak zag, was ik echt verliefd. Eu tenho um enorme fã de ‘Vikings’ e ‘Game of thrones’. Patje en ik hebben alle seizoenen gezien. Toen ik het pak zag, had ik echt wel zoiets van: dat heeft echt die vibe. Ik kan ernaar blijven kijken.”

Em ‘Behind The Mask’ Vertelt Loredana over hoe moeilijk het in het begin was om zichzelf in the tomen en haar energie goed te verdelen. Iets wat ze niet gewend foi om te doen bij 2 Fabiola. “De eerste keer dat ik daar stond was het wel wat zoeken: focus je op dat nummer”, zegt Loredana. “Também nós no palco nós conhecemos 2 Fabiola é ele meteen van ‘oké, hier ben ik’. Nu é dat een heel ander gegeven, en je moet dan ook nog opletten dat je niet zegt ‘coloque as mãos no ar’. Moeilijk om je zo in te tomen.”

READ  Surpresa! Angèle duikt plots op tijdens optreden van Dua Lipa no Madison Square Garden | Muziek

LEES OK:

Reageren do BV no final ‘The Masked Singer’: “10,000 maal sorry aan iedereen tegen wie ik heb moeten liegen”

Viver. Winnares Miss Poes ontmaskerd em ‘The Masked Singer’: “Veel mensen kenden mij nog niet”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info