Ontgoochelde Max Verstappen: “Volgende keer ga ik meer op mijn eigen gevoel af” | Fórmula 1

Max Verstappen vocht no Bahrein aanvankelijk een knap duel uit met Charles Leclerc, maar op het einde ging het nog helemaal mis voor de wereldkampioen. Een haperende benzinepomp zorgde ervoor dat hij de finish van de eerste GP niet haalde.

“Het leek alsof er geen benzine meer naar de motor kwam. Hij sloeg af en toen was het klaar”, zei Verstappen na de seizoensopener. “Ele era sowieso een moeilijke wedstrijd, ik tinha niet de balans van vrijdag in de auto. Hij was heel moeilijk te rijden. En als ik een beetje wilde aanzetten, dan werden de remmen te warm en moest ik weer”

Verstappen acabou nog meer dingen ontevreden. “A estratégia estava bem no topo do helemaal. Eu tinha twee keer na mijn pitstops de leiding kunnen nemen. Maar omdat ze me vertelden dat ik de eerste ronde na de stop rustig moest rijden, lukte.ei dop nie gen gevoel af.”

“Na de laatste pitsstop foi er ook iets mis met het stuur. Normal draait dat heel soepel, maar ik mais nu heel veel kracht zetten om er een beetje beweging in te krijgen. Hoe hard ik ging, ik tinha meer problemen.”

Verstappen tinha zich neergelegd bij de tweede plaats, tot het “noodlot” toesloeg. “Ik dacht: met deze problemen is tweede worden een super resultat. Maar toen ging er iets mis met de benzinepomp. Je kan met iets heel kleins het kampioenschap verliezen. Dit zijn dure punten.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info