Onderzoek naar “prikincident” tijdens voetbalmatch KV Mechelen loopt, não geen zicht op mogelijke dader

De slachtoffers dado aan dat ze kort voor ze onwel werden een prik hadden gevoeld. Een van de pistes die daarom onderzocht wordt, is of er sprake is van “needle spiking”. Isso é een fenomeen uit het uitgaansleven waarbij mensen geprikt worden. Em een ​​poging om ze te verdoven om ze te beroven de te misbruiken.

Uit de eerste toxicologische analisar blijkt dat er geen sporen zijn gevonden van verdovende middelen. Todos nós dat de foco daar initieel vooral lag op het mogelijk ontdekken van levensbedreigende substanties. De bloed- en urinastalen worden nog onderzocht op andere stoffen. De komende dagen wordt daar meer informatie over verwacht.

Daarnaast worden de slachtoffers en getuigen verhoord. En dat kan wel wat tijd em beslag nemen. Het gaat om relatief veel mensen, waaronder ook enkele minderjarigen. Bijeen verhoor van een minderjarige moeten de ouders eerst toestemming geven. Ok de camerabeelden uit het stadion worden onderzocht.

Er zou nog geen concreto zicht zijn op een mogelijke dader. A mídia social circuleren intussen de wildste geruchten sobre água er zou zijn gebeurd. De politiediensten vragen wie informatie denkt te hebben, die eerst en vooral met de onderzoekers te delen.

READ  PSV doet dappere poging bij Dodo | Voetbal

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info