Onderzoek: EEG aan bed geef zicht op delier

Op de opnameafdeling psychogeriatrie van Parnassia NH (Castricum) é underzoek gedaan naar een snelle en eenvoudige manier om een ​​delier vast te stellen bij cliënten met dementie. Dat lijkt mogelijk te zijn via een EEG aan bed. Een grote stap vooruit no behandeling van met name mensen com dementie die problemedrag vertonen. De uitkomsten zijn dus veelbelovend en het onderzoek wordt vervolgd. OK em Estado de Rijn wordt momenteel onderzoek gedaan naar het inzetten van een EEG para verbeteren van de diagnose ‘delier’. Een delier komt met name voor bijoure patiënten, vooral tijdens een ziekte of a een operatie. Não heupfratura krijgt ongeveer éen op de vier van de patiënten te maken met een delier tijdens de opname.

Delier é risicovol

Mensen conheceu dementie lopen een aanzienlijke grotere kans om een ​​delier te krijgen dan gezonde mensen. Zo’n delier é risicovol omdat mensen slechter gaan eten en drinken, eerder vallen en hallucinaties hebben. Een delier é heel verwarrend voor mensen e soms ook beangstigend. Gelukkig é behandeling com medicijnen mogelijk, maar dan moet de ziekte natuurlijk wel zo snel mogelijk vastgesteld worden.

EEG uma cama

Het herkennen van een delier é bij mensen com dementie ingewikkeld, com o nome omdat ze vaak al enigszins in de war zijn. En ze kunnen ook niet altijd precies uitleggen wat er met ze aan de hand is. Dankzij het plaatsen van een EEG bij het bed van deze mensen kunnen ze bij Parnassia nu erder dit ernstige beeld vaststellen. EEG é um resultado de eletroencefalograma. Een EEG é een onderzoek waarbij hersenactiviteit elektrisch wordt gemeten. Ele é geen behandelmethode.

READ  Jaren na de uitbraak sterven nog altijd mensen aan Q-koorts

Op de website van Parnassia wordt de inzet van deze technologie toegelicht: ‘Een EEG kan sneller duidelijkheid geven of er sprake is van een delier. Een EEG atender a atividade elétrica de hersenen tot stand komt wanneer zenuwen met elkaar comunicadores. Dat meten gebeurde in dit onderzoek door twee eletroden die op beide kanten van het hoofd geplaatst worden.’

Trager Elektrische Pulse

Uit onderzoek komt naar voren dat er, em geval van een delier, sprake é van een duidelijke vertraging bij het dooreven van elektrische pulsen tussen zenuwen. Een delier bij mensen com dementie kan zo dus zichtbaar gemaakt worden. Porta de conversão de palavra pulsada de regulação de energia, órgão, energia e porta de comunicação em sua conversão. Doordat dit goed vastgesteld kan worden é het een goed idee om mensen com dementie die open problemedrag vertonen te testen met een mobile EEG aan bed. Zo komt er sneller een diagnostic, kan sneller de juiste behandeling worden ingezet en de lijdenslast van de patiënt worden verlaagd.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info