Oekraïense militair blaast zichzelf samen met brug op om Russische tanks te stoppen

© Facebook

Em tijden van oorlog zijn er ook altijd holdendaden. Zo é o verhaal de Vitaliy Volodymyrovych Skakun. De Oekraïense militair bood zich vrijwillig aan om een ​​brug op te blazen en kwam bij de actie om het leven. Hij wordt nu gelauwerd door de Oekraïense legerstaf.

Om de opmars van een colonne tanks tegen te houden besloot het Oekraïense leger de Henichesk-brug, in de buurt van de Krim, op te blazen. Militair Vitaliy Volodymyrovych Skakun bood zich vrijwillig aan om die toak uit the voeren, schrijft of legerstaf on Facebook.

Hij kon de explosieven plaatsen, maar had zelf geen tijd om nog weg te geraken. Volgens zijn kameraden meldde Vitaliy dat hij de brug zou laten ontploffen, waarop vrijwel direct een ontploffing te horen was. O homem era bom. “Zijn holdhaftige daad vertraagde de opmars van de vijand aanzienlijk, waardoor de eenheid de verdediging kon herschikken en organiseren”, clique aqui.

Vitaliy wordt op Facebook de ‘hold van het moment’ genoemd en er wordt nu al gevraagd om de man een prijs toe te kennen. “Russische bezetters, weet dat de aarde onder je voeten zal branden! Nós zullen vechten zolang vivemos! En zolang we live zullen we vechten!”, sluit het leger de post af.

READ  Russische raket ingeslagen op winkelcentrum in Krementsjoek: zeker 16 doden en 59 gewonden, vrees por meer

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info