Oekraïense buitenlandminister roept em Davos op om alle Russische export stop te zetten | Oorlog Oekraïne na Rússia

De internationale gemeenschap moet de Russische export stopzetten, om Moskou zo onder druk te zetten om een ​​einde te feito aan de oorlog em Oekraïne. Dat heft de Oekraïense ministro van Buitenlandse Zaken Dmitro Kuleba woensdag gezegd no Wereld Economich Forum em Zwitserse Davos.

“Mijn boodschap is heel simpel: dood de Russische export, behalve van bepaalde erg belangrijke producten die de wereld nodig heeft”, também do ministro. Zo verdejante Rusland geen geld meer, dat het kan investeren in theorlog tegen Oekraïne.

Ook wordt dat geld volgens Kuleba gebruikt for het overeind houden van het regime van presidente Vladimir Poetin. “Zolang Rusland geld verdient conheceu de verkoop van olie en gas blijven hun zakken goedgevuld.” Hij stelde verder dat Oekraïne meer te lijden heeft onde a Russische oorlogsgeweld dan dat de Russische economie lijdt onder de sancties. De minister riep ook de rederijen op om geen Russische olie meer te vervoeren.

“Er zijn twee manieren om met de sancties om te gaan. De eerste is om te zeggen: nós ganhamos ons op de olie focussen en zoeken manieren om de aankoop van Russische olie te stoppen. Maar Zoere é manookier een e palavra grootste deel van de Russische olie die op wereldniveau verkocht wordt, per schip vervoerd”, também do ministro, die toevoegt dat zij die dat blijven doen in de problemen zullen komen.

Europese Raadsvoorzitter Charles Michel bevestigde woensdag nog dat hij er vertrouwen em heeft datat er het van de bijeenkomst van de Raad een akkoord zal zijn over een EU-embargo op Russische de olie je.,

READ  O vice-primeiro-ministro da Polônia segue uma linha particularmente dura: "A Alemanha quer transformar a UE em um Quarto Reich"

Kuleba laakte ook Russische “chantage” em verband com vraag van Moskou om de sancties op te heffen om zo een voedselcrisis te vermijden. “Wie daarin meegaat, heeft een problem”, zei hij.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info