Obtenha o aplicativo ALS para obter um cliente de Revant

Bij ALS (amyotrofische laterale sclerose) sterven zenuwen in het ruggenmerge en in hersenen af. Hierdoor werken spieren niet meer goed en worden patiënten steeds zwakker. Na de eerste sintoma leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Het is belangrijk voor patiënten om zelf zoveel mogelijk regie te houden. Met de ALS-app kunnen revalidanten zelf thuis bijhouden hoe ele conheceu ze gaat en dat via aplicativo ook dooreven. Zo krijgen ze zelf en hun zorgverleners beter inzicht in het ziekteverloop. Evens helpen deze data om de patiënt de informatie en behandeling te geven die goed bij de situação.

ALS-app: gebruiksgemak, korte lijnen en minder verplaatsingen

Em janeiro de 2022 werd op deze twee localties van Revant em Zeeland gestart conheceu het gebruik van de app. Uit een enquête onde de gebruikers blijkt dat de app goed wordt ontvangen. Het gebruiksgemak werd beoordeeld met gemiddeld een dikke negen. Ook foi er grote waardering sobre o snelle reactie van de zorgcoach op meldingen in de app. Mensen waren tevreden over het inzicht dat de app bidt in de eigen gegevens. Evens zien ze dat er korte lijnen zijn en dat ze dankzij de app minder vaak op locatie hoeven af ​​te spreken. Todos os recursos do aplicativo ALS estão disponíveis no centro de revalidação do sucesso do aplicativo ALS.

Zo werkt de ALS-app in de praktijk

Op het ALS Thuismeten & Coachen plataforma (de app) monitora o paciente hoe het gaat. Hiervoor vult de patiënt dagelijks in hoe hij de zij zich voelt en of er problemen worden ervaren. Iedere semana é eer ook een gewichtsregistratie en éen keer per maand wordter een vragenlijst ingevuld over het lichamelijk functioneren. De patiënt heeft ook de mogelijkheid om via de app rechtstreeks vragen te stellen aan de zorgcoach. Hiernaast ontvangt de patiënt através da plataforma linkjes naar informatie over onderwerpen die in betreffende situatie zijn relevante. Leia a semana de zorgcoach e revalidatiearts de metingen. Indien er reden toe é, bijvoorbeeld omdat de patiënt een vraag heeft gesteld, zoekt de zorgcoach via telefone ou via app contacte o paciente op.

READ  Algoritme kan blindmakende oogziekte ongeacht etniteit vaststellen

Revalidatie-apps steeds vaker ingezet

Na prática, zetten steeds meer revalidatieartsen en behandelaars apps in om mensen bij hun revalidatie te ondersteunen. Op die manier kan steeds beter ingespeeld worden op de persoonlijke wensen van een client. Een voorbeeld é de CureYou hartrevalidatie-app do Thorax Centrum Twente de Ziekenhuis MST e Enschedese Pro-F, Fysiotherapie Professionele. Com este aplicativo interativo, você pode receber hartpatiënt e revalidatieprogramma op maat gemaakt worden.

Een ander voorbeeld zien we bij het Amphia Ziekenhuis. Patiënten die daar moeten revalideren na een knie- of heupoperatie kunnen dat sinds een jaar grotendeels thuis doen. O ziekenhuis está em janeiro de 2021, começando com o digital, revalidatieprogramma moveUP online. De eerste ervaringen en reacties op de app, van zowel patiënten als zorgverleners, zijn positief.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info