O vocalista do Aerosmith, Steven Tyler, está no ar

Steven Tyler. © AFP

O vocalista do Aerosmith, Steven Tyler (74), teve seu início de carreira. Zijn entourage verklaart entusiasta te zijn over de vooruitgang die hij heeft geboekt. Al weten zij, en ook Tyler zelf, dat hij een levenslange strijd zal voeren tegen zijn verslaving aan pijnstillers en alcohol.

Bronnen dicht bij de zanger-muzikant vertellen site de entretenimento TMZ dat hij afgelopen semana de zorginstelling heeft verlaten. Hij bleef langer dan de noodzakelijke dertig dagen om er zeker van te zijn dat hij zich goed voelde.

De intimi zeggen dat Tyler clean en nuchter é, ele “verbazingwekkend goed” doet en er ook fysiek prima uitziet. Hij zou op een gezond gewicht zitten. Wat de rest van zijn herstel betreft, vernam TMZ dat Tyler realista é. Hij begrijpt dat hij pior com een ​​levenslang probleem en zijn verslaving herkent.

Voetoperatie

Steven Tyler é verslaafd aan pijnstillers. Die medicijnen zegt hij te gebruiken wegens “verwondingen die de afgelopen tien jaar zijn ontstaan ​​als gevolg van optredens”. Alhoewel hij de zeventig voorbij is, gaat hij nog altijd wild te keer op het podium.

(Lees verder onder de foto)

© Steven Tyler

Em 2008 mais de artiest zich al eens laten verzorgen na een voetoperatie. Em mais de uma turnê do Aerosmith, não há palavras para Tyler tijdens e optreden em South Dakota, no pódio foi conquistado. Hij liep daarbij een gebroken schouder op.

Tyler besliste zich in mei te laten opnemen. “Zoals velen van jullie weten, heeft onze geliefde broer Steven vele jaren aan zijn nuchterheid gewerkt”, escreveu Aerosmith em een ​​mededeling. “Na een voetoperatie om zich voor te bereiden op optredens, en de noodzaak van pijnbestrijding tijdens het revalidatieproces kreeg hij onlangs een terugval. Hij begon vrijwillig aan een behandelprogramma om zich te concentreren op zijn gezondheid en herstel.”

De band zou in juni een reeks shows in Vegas beginnen, maar die werden geannuleerd.

READ  Oficieel começou com o voorbereidingen: Oekraïne heeft organisatiecomité for Songfestival gevormd | Showbizz

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info