O Steam Deck recebe: een gaming-pc para o reiskoffer | Jogos

RevejaEr valt veel te zeggen para Nintendo Switch em een ​​handvol andere handheld-gameconsoles die de afgelopen twee decennia op de markt zijn gekomen, maar je beleefde er tot nu toe nooit een spelervaring solort de opel soort van het het audio en zware gaming-pc’s alavancar. De ambitieuze Steam Deck belooft dat wel te doen. Hoog tijd om die verheven reivindicar aan een test te onderwerpen.

De gouden formule para ultieme handheldconsole é melhor eigenlijk eenvoudig: Leve een zo raça mogelijk gamma aan spelervaringen – van kleine indies tot grafisch het onderte kan kan slurpende AAA-titels – em een ​​kanietje teez en root dat over deftige besturing en een goed scherm beschikt. O Nintendo Switch no PlayStation Vita kwamen, no volgorde, tot nu toe het dichtste daarbij in buurt, maar ondertussen é uma vez que ambitieuzere kaper op de kust: de Steam Deck, e um handheldconsole foi lançado na última vez em que você chegou no PlayStation 5: de enige manier om aan een toestel te geraken é através do site van het toestel zelf, en daar beland je cito presto op een wachtlijst. Maar nu we er dan eindelijk een in onze tengels hebben: tijd voor een test!

Deck a vapor. © Válvula

1. Jogos

Uma grande quantidade de Steam Deck é o recurso do Steam Deck, mas não é de lançamento do consolefabrikant do outro gamehuizen: é melhor não há zoiets como Steam Deck-exclusives. Je huidige Steam-bibliotheek, en toekomstige games die je eraan toevoegt, werken er in meerdere en mindere mate op, punt. Diegene die er probleemloos op werken, worden in je bibliotheek beond met een groen vinkje, diegene bij wie het niet eens de moeite is om te proberen staat een verbdsteken. En bij alles daartussenin wordt duidelijk aangegeven wàt er precies minder goed werkt op het toestel.

Nós temos een brede waaier aan games erop los, zoals ‘Card Shark’, ‘Syberia: The World Before’, ‘Return of the Obra Dinn’, ‘Chernobylite’, ‘Hades’, e zelfs het oudje ‘Fallout 3’. De hardware – krachtiger uiteraard dan die van de Nintendo Switch, maar schrieler dan de Xbox Series S, de minst krachtige console die momenteel in de winkel ligt – krijgt dat allemaal prima gedraaid, waardoor je zeker bij de stevigere jettels ketels het waarachtig beest in je tengels heb. Dat valt dan wel mee, want some van je AAA-games zullen te ambitieus zijn voor het interne opslaggeheugen: toppers uit de Steam-bibliotheek van ondergetekende, zoals ‘God of War’ e ‘A Plague Tale, allle: konocence’ com hulp van een MicroSD-kaartje, en dat é duur en trager dan het eMMC-opsluggheugen em toestel zelf. Todos os indiegames serão lançados, mas o melhor modelo de adolescente foi lançado com 256 gigabytes de capacidade, com 550 euros de desconto.

'Stardew Valley' é lançado em casa.

‘Stardew Valley’ é lançado em casa. © Válvula

2. Het kastje

Você pode ter mais facilidades, funções e recursos no Steam Deck e outras ferramentas para jogadores. Niet iedereen zal bijvoorbeeld wat aan de twee ingebouwde microfoons hebben. Hetzelfde kan worden gezegd van de mogelijkheid om outros besturingssystemen – waaronder Windows 11 – erop te installeren. En de twee touchpads links en rechts werken misschien wel prima, maar ze zijn vooral een sterk staaltje sobremotoreerrante: de meeste spelers zullen het liefst bij de duimsticks houden. Como onboarding geeft de Steam Deck não há meer obstakels e ingebruikname de um novo smartphone: ele processa loopt vlot e edere stap wordt goed gecommuniceerd.

O Steam Deck permite que os trekkers dezelfde também sejam controlados pelo console.

O Steam Deck permite que os trekkers dezelfde também sejam controlados pelo console. © Válvula

3. Esquema

O que está acontecendo é que o Steam Deck é espetacular: ele é um lcd-scherm clássico com In Plane Switching (IPS), zoals de outro laptop, com uma resolução de 1.280 a 800 pixels. Ele é meer dan afdoend para een scherm van 7 inch, mas pode ser aberto muilen van verbazing uitlokken. Bij technologysite Tweakers, waar men het scherm aan een benchmarktest onderwierpblijft het Steam Deck-scherm qua kleurtemperatuur, contrasta com o minimo holderheid ver achter op de gemiddelde smartphone e tablet die momenteel in the handel is.

En de Batteryijduur? Daar hanteert iedereen natuurlijk zo’n beetje zijn autocritérios para, mas ondergetekende merkte de afgelopen anderhalve week toch dat zijn Steam Deck het pas na een uur of twee laat afweten. Dat é mais longo e een gemiddelde handheld-speelsessie nodig heeft.

'Dead Cells' funciona no Steam Deck.

‘Dead Cells’ funciona no Steam Deck. © Válvula

4. Melhorar

Je merkt recht uit de doos dat de Steam Deck een stevig toestel é: het kunststof van zijn behuizing voelt aan robusto, net als de knoppen, trekkers en duimsticks na langdurig gebruik. De positie van al die knoppen voelt, ook na langdurig gamen, bijzonder prettig. Veel werd er wereldwijd al gezegd over het bescheiden gewicht voor een toestel dat dit soort hardware in een handheldproduct wringt, maar wanneer ik die totaalsom even loslaat moet ik zeggen dat de 600 gram van de Steamtensijn der min der minzi de Nintendo Switch OLED weegt 412 gram conheceu os controladores eraan). Bij lange speelsessies zal het gegarandeerd gaan doorwegen, e por definição é het aangewezen om hem te bedienen in een stoel met armleuningen.

O Steam Deck foi desenvolvido sobre um conjunto robusto, mas pode ser verder een beetje 'overengineered'.

O Steam Deck foi desenvolvido sobre um conjunto robusto, mas pode ser verder een beetje ‘overengineered’. © Válvula

5. Você sabe o que é isso?

Al heerder genoemde stel ons zo stilaan in staat om het profile van een ideale Steam Deck-speler in beeld te brengen. Onze lente verscherpt zich dan em outros plaats op gamers são todos os usuários do Steam-bibliotheek hebben, e een vehikel zoeken om die ook huiten hun pc-kamer te spelen. Encontrei um jogo de vijf no Steam-bieb heb je niks aan een toestel dat meer dan 400 euro kost. Het vraagt ​​​​ok om een ​​beetje onivore gamers, die van ontzagwekkende spelervaringen houden maar eveneens niet vies zijn van een indietitel.

Ook moet je er een klein beetje técnico Faça o seguinte: não comece a usar o flippen para atualizar o BIOS, faça o softwarematige chassis de um computador, abra o opstart lijkt ons bijvoorbeeld e een absoluto mínimo. En je moet, tot slot, voldoende situaties kunnen identificeren waarin je een toestel als dit effectief nodig hebt. Het zich uitstekend bedienen in achtertuinen, op treinritten en op parkbankjes, maar dan moeten dat soort decors well in de rotinas van je leven zitten.

Veja bem:

READ  Russische gamedevelopers worden langzamerhand desperaat

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info