O momento escolhido por Billie Eilish hoe beroemd ze precies foi: “Nog nooit zo bang geweest” | Showbizz

CelebridadesBillie Eilish mag dan nog maar twintig jaar oud zijn, toch is ze al wereldberoemd. Dat não foi muito importante, mas sim em uma entrevista com a V Magazine. Daarin beschrijft ze vreselijke nachtmerries, haar afkeer van het leven e het angstaanjagende moment waarop ze besefte dat ze écht beroemd was.

Op zo’n jonge leeftijd zo beroemd worden als Billie Eilish, faça-o kan het niet zijn. Dat geeft de Amerikaanse zangeres ook toe em uma nova entrevista com a V Magazine. Zo blikt ze terug open moment toen ze zestien was en na drie maanden touren met een vriend ging schaatsen. “Het was een nachtmerrie”, geeft Billie toe. “Ik werd er doodsbang van, want plots was ik gewoon een rekwisiet. Ele foi um enorme stormloop. Ik ben nog nooit zo bang geweest. Gedurende die drie maanden foi ik steeds groter geworden, maar ik besefte dat pas toen ik me in die situatie bevond. Vanaf die dag ging ik nergens meer heen. Eu não sei. Ik was zo geschrokken van wat er gebeurd era en van hoe machteloos ik me toen had gevoeld. En ik tinha geen beveiliging omdat ik daar geen geld voor tinha. Ik was zo beroemd dat ik security nodig had, maar ook nog niet zo beroemd dat ik het geld had om daarvoor te betalen.

50/50

No número ‘NDA’ zingt ze dan ook: “Ik kan amper naar buiten gaan, ik denk dat ik het hier haat. Misschien moet ik eens nadenken over een nieuwe carrière, ergens in Kauai waar ik kan verdwijnen.” Of ze het echt zo verschrikkelijk vindt om beroemd te zijn, wil V Magazine dan ook weten. “Het is echt 50/50”, klinkt het bij de zangeres. “Er zijn zoveel dingen die ik nooit had kunnen doen als ik niet had wat ik nu heb. : dat woordje ‘nooit’.”

READ  Spraken zes landen af ​​om elkaar punten te geven? Songfestival-organisatie zit erg verveeld com gesjoemel

Terapia de porta en meditatie slaagde ze er wel in om een ​​zwarte periode uit haar leven – waarin ze bijvoorbeeld verschrikkelijke nachtmerries kreeg – grotendeels achter zich te laten. “Ele me ajudou na porta e na situação duistere waarin ik me bevond. Ik lag miserabel in bed, midden in de nacht, op een tourbus. Ik wilde niet meer fez wat ik ação. Het was zo’n duistere periode waarin ik – helaas – een afkeer had van het leven. Daar voel ik me slecht over, want ik had geen reden om wrok te koesteren. Ik deed dingen die leuk waren. Ik had alleen geen plezier toen ik ze ação.”

LEI OK:

Billie Eilish estava nervosa com Daniel Craig te zien: “Zijn ogen zijn ongelofelijk”

Billie Eilish abriu o show ainda para os fãs veiligheid conferirem: “Neem even adem”

Billie Eilish verloor 100.000 volgers em uma foto sexy, mas você pode clicar e clicar: “Mensen zijn bang voor grote borsten”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info