O maior número de pessoas bêbadas em um pendrive USB com pessoas conhecidas de 460.000 vencedores de sua cidade | Buytenland

Drankjes na het werk lijkt vaak een goed idee, maar voor een werknemer in Japan zal de kater waarschijnlijk nog een tijdje aanhouden. A versão mais recente e o pendrive USB com as pessoas comuns de todos os lugares da cidade Amagasaki nada em slaap foi feito em straat.

De openbare omroep NHK meldde dat de werknemer, een man van em de 40, op straat em slaap foi gevallen nada que hij álcool tinha gedronken em een ​​restaurante. Toen hij wakker werd, foi zijn tas met de USB-stick verdwenen. De man werkt voor een bedrijf dat uitkeringen verstrekt aan huishoudens. Você pode encontrar o centro de informações do centro de informações sobre as estatísticas de sucesso em zette de gegevens van de inwoners op een stick. De gegevens omvatten de name, geboortedata en endereçamento de 465.177 mensen, de gehele bevolking van de stad.

De stick bevatte ook gevoelige informatie, waaronder belastinggegevens, name e nummers van bankrekeningen. Daarnaast ook informatie over huishoudens die overheidssteun ontvangen, zoals betalingen voor kinderopvang.

Op woensdag zocht de werknemer naar de flashdrive, maar kon deze niet vinden, dus deed hij aangifte bij de politie. Mais tarde, o meio-dia bracht het bedrijf de autoriten op de hoogte van het verlies.

Verboden

O pendrive é gecodeerd e não é geen datalek bevestigd, além de autoriten. Het bedrijf voegde eraan toe dat de werknemer wel toegang had tot de gegevens, maar geen toestemming had gekregen om ze op een apart elektronisch apparaat over te zetten. Em verklaring werd de werknemer ook verweten dat hij de gegevens na zijn werk op het stadskantoor niet van de flashdrive had gewist en dat hij de stick persoonlijk had meegenomen in plaats van een veilige transportmethode kente ge

READ  Um ataque aéreo israelense após um míssil foi disparado da Faixa de Gaza | no exterior

De autoriten hielden donderdag een persconferentie, waarbij de burgmeester e também ambtenaren zich verontschuldigden aan de bewoners. De verklaring eindigde encontrou een puntige herinnering aan overheidsmedewerkers om toestmming the vragen voordat zij USB-sticks uit de kantoren van de stad meenemen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info