‘O Google vai Stadia abrir o Stream, e o serviço para pedidos’ – Gaming – Nieuws

Ik heb een groep van ongeveer 7 vrienden waarmee nós regelmatig mesmo jogo online. Denk hierbij aan Factorium, Dying Light, The Forest, Ghost Recon, etc. Maar wel allemaal coöperatief en recreatief.
A maioria dos jogos é um atraso de entrada de 50ms e não é relevante.

Twee van ons, waaronder ikzelf, zijn nu aan het testado com cloudgaming. Dying Light 2 em Cyberpunk 2077, nós também testamos os jogos.
Em minst gunstige connectievorm (en daarmee bedoel ik 2.4 GHz WiFi en de router niet op dezelfde verdieping als het device waarop je gamed) é de inputlag nog steeds laag, al voel je wel dat je beeld een minuscule fractie ach.
Zodra ik bedraad game of dichterbij de router ga zitten, danwel de 5 GHz aan slinger, dan merk ik de inputlag eigenlijk niet meer.

Onze conclui: Zolang je niet competitief gaat Counter Striken waarbij 10ms een verschil tussen leven en dood is, dan is Cloud Gaming echt dikke, dikke prima.

Besef disse mesmo:
Ik heb Cyberpunk 2077 ou meu PC staan ​​(GTX 2080 heb ik). Todos os outros moet je dan eerst bij wijze van spreke eerst een download van 80GB downloaden (e dan mag je daarna weer een patch van 50GB downloaden), mas também ik die op max settings aanslinger dan moet mijn pc echt hard aan het werk op max voltage , fãs op volle toeren, etc.

Novo instalador do aplicativo GeForce Now para meu Samsung Galaxy S21 Ultra. Ik koppel er een controlador bluetooth aan. Abra o aplicativo, clique em “Play Cyberpunk 2077” em 5 segundos depois de draait die game em 60 fps. Instale, soepeler e op mijn pc por detijds € 2.500+.

READ  Menselijk genoom para het eerst volledig em kaart gebracht

Ik ga serieus wel nadenken of ik nog wel zo’n chterlijke power pc ga anschaffen também ik por € 10 por cada vez todos os jogos em configurações ultra com 60 fps kan spelen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info