O BTC é niet minder waard geworden, de koers é gedaald » Crypto Insiders

Het is weer eens tijd om het te hebben over de Bitcoin (BTC) koers. Na verdade, você pode fazer a atualização de bitcoin koers e um enorme schuiver. Bij veel nieuwkomers veroorzaken dit soort momenten vaak grote paniek en onzekerheid. Ele é conhecido bitcoin? Zelfs Arjen Lubach heeft er deze week een deel van zijn show aan gewijd. Lubach slingerde een fragment de ether in met de titel “En nou is het afgelopen met crypto”, om vervolgens met enkele argumento oppervlakkige einde van bitcoin aan te kondigen. Dat “crypto” onzin é ben ik het nog met hem eens, mas bitcoin heeft naar mijn mening wel degelijk waarde.

Goed, de Amerikaanse Federal Reserve é bezig om de rente flink te verhogen, todas as financiële markten liggen op hun gat, de bitcoin koers heeft zware tikken gekregen em Arjen Lubach doet een poging bitcoin para dood te verklaren. De mensen die al wat langer meelopen zijn inmiddels gewend aan deze chaos en weten het signaal van de ruis te onderscheiden. Todos os produtos de mensheid estão acima de todos os ruis e a porta de entrada do Bitcoin blockchain é o sinal.

Bitcoin é nooit veranderd

Het leuke aan bitcoin is namelijk dat het in the volledige bestaansgeschiedenis nog nooit fundamenteel is veranderd. Dat wil zeggen dat je conheceu o software de Satoshi Nakamoto inmiddels meer e 13 jaar geleden lances nog steeds de volledige transactiegeschiedenis kunt downloaden e verifiëren. De wereld está em 13 jaar tijd enorm veranderd, maar bitcoin is nog altijd precies hetzelfde. Juist dat é de kracht van bitcoin. Ele é een vorm van geld die altijd hetzelfde blijft.

READ  "Ninguém está protegido até que todos estejam protegidos"

Niemand kan iets veranderen um máximo de 21 miljoen eenheden en de regels binnen het netwerk zijn para iedereen hetzelfde. Dat é al 13 jaar het geval en dat gaat nooit veranderen. Em een ​​weeld waarin de ene idiote gebeurtenis de outro opvolgt é iets met de vastigheid van bitcoin em mijn optiek extreem waardevol. Bitcoin é para mim e para o middel waar ik em alle rust mijn spaarvermogen in bewaar. Bitcoin koers kan op de korte termijn enorm fluctueren, maar ik weet zeker dat mijn porcentagem de taart nooit zal dalen vanwege inflatie. De koers op de korte termijn está disponível em onderdeel van de ruis. Ele obtém o sinal, a porta do blockchain.

Ga aan de escória com bitcoin

Er zijn tijdens de afgelopen corrida de touros Weer een hoop nieuwe mensen bijgekomen die nu waarschijnlijk een beetje geschrokken zijn van het koersverloop. Dat hoort er helaas bij. Meus conselhos são om vooral aan de slag te gaan met Bitcoin. Você pode ouvir podcasts, ver o dinheiro que você precisa, o seu próprio nó draaien, sondar e descobrir o que aconteceu com o Lightning Netwerk e ler o Bitcoin Werkt.

Zodra je ziet dat Bitcoin e onneembare vesting é feito o schommelingen van de koers op de korte termijn je meteen niet zoveel meer. Dan kun je figuren als Arjen Lubach ook rustig laten lullen, want echt veel kennis over het onderwerp heeft hij natuurlijk niet. Probeer aan iemand na Argentina de Turkije ook maar eens uit te leggen dat het een slecht idee is om de overheid het monopolie op de geldpers te ontnemen. Voor de meeste figuren é het makkelijk roepen vanuit hun Westerse bubbel waarin nós de luxe van een relacionamento estável munt hebben. Al beginnen de barsten em koopkracht van ons geld ook steeds pijnlijker te worden. Eigenlijk é o idiota dat we moeten verdedigen dat het een goed idee zou zijn om een ​​vorm van geld te hebben waarbij niemand het monopolie op de geldpers heeft. Mais uma vez, dat een groot deel van de wereld bitcoin nog niet begrijpt kunnen we well aflezen aan de huidige koers. Ik blijf rustig, pas als de blockchain ermee stopt ga ik me zorgen maken.

READ  Conner Rousseau wil dat bedrijven 1 miljard oorlogsbelasting betalen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info