O ator de ‘Vingadores’, Paul Rudd Facetimet, conheceu 12 fãs de zonder: “Onthoud één ding”

Paul Rudd é de 12 jargões Brody Ridder een ware. De acteur uit ‘Friends’ e ‘Avengers’ belde de jongen om een ​​hart onder de riem te steken nadat klasgenoten weigerden om zijn jaarboek tekenen.

Bron: CNN

De tienerjongen haalde recente de krantenkoppen em zijn Geboorteplaats Westminster, Colorado nada de zijn moeder e foto no Facebook tinha geboorteplaats. Em haar post schreef ze dat de klasgenoten van de jongen weigerden om zijn jaarboek te ondertekenen, nochtans een traditie. Al helemaal hartverscheurend é de foto waarop te zien é dat de jongen ook een boodschap aan zichzelf schreef op de blanco paginas: “Ik hoop dat je wat meer vrienden maakt, getekend Brody Ridder.”

Rudd, o papel de Mike Hannigan apareceu em ‘Friends’ e também o Homem-Formiga na franquia Avengers, o favorito superholding de seus fãs. Toen Rudd lucht kreeg van wat gebeuren op school, nome do ator entre em contato com a família van de jongen. Esta é a forma mais fácil de ver: Rudd belde Brody op via FaceTime.

Nadien estude Rudd e não há nenhum cadeau op: een Ant-Man-helm. Op het bijgeleverde briefje stund de volgende boodschap: “Het was geweldig om laatst met je te praten. Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs wanneer het leven moeilijk is, dingen beter worden. Er zijn zoveel mensen die van je houden en denken dat je het coolste kind bent dat er is – en ik ben een van hen! Ik kan niet wachten om te horen over alle geweldige dingen die je gaat bereiken. Meu amigo, Paul.

Homem-Formiga está no elmo de um 12-jarige Brody © AP

READ  Joe e Jill Biden vêm uzies uit per sms: “We noemen het fexting” | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info