O ator de ‘Stranger Things’, Noah Schnapp, confirmou a teoria de fãs da série 4 | Showbizz

O ator de ‘Stranger Things’ Noah Schnapp participou de uma entrevista com a Variety e confirmou que o personagem Will Byers é homossexual. De geaardheid van Will era al een tijdje een fantheorie, en die blijkt niet ongegrond. Na serie heeft, o personagem é conhecido por seu melhor amigo Mike Wheeler.

Está em loop der jaren veel gespeculeerd over de seksualiteit van Will, waaronder een scene in the 3 die ernaar verwijst. Na cena em que nós vadiamos Will vaia a palavra de zijn vrienden Mike e Lucas omdat ze ele vive mais de hun parentes conheceu Eleven e Max willen hebben em plaats de Dungeons and Dragons te spelen. Als reactie zegt Mike: “Het is niet mijn schuld dat je niet van meisjes houdt”, o que resultou em een ​​boze Will die op zijn fiets wegrijdt.

“Ele está na série 4 de ‘Stranger Things’ nogal duidelijk dat Will gevoelens heeft voor Mike”, zegt Schnapp na entrevista com a Variety. Os criadores de ‘Stranger Things’ Matt Duffer e Ross Duffer hebben dat volgens de acteur in afgelopen seizoenen bewust uit de kast gehaald. “Zelfs in seizoen 1 hintten ze daar al op en langzaam groeide dat in de verhaallijn.”

Tekst gaat verder na foto.

Noah Schnap.

Noah Schnap. © EPA

Worstelen

“Voor in seizoen 4 speel ik iemand die van zijn beste vriend houdt, maar bestelt met eventuele acceptatie, en zich een vergissing voelt,” vertelt Schnapp. “Também hij er niet bij hoort. Zo heeft Will zich altijd gevoeld. Al zijn vrienden hebben vriendinen e passen allemaal em hun verschillende clubes. Will heeft nooit echt een plek gevonden om in te passen,” vervolgt hij. “Ik denk dat dat de reden é waarom zoveel mensen naar me toe komen en me vertellen dat ze van Will houden en dat ze zich zo in hem herkennen. Omdat het zo’n echt é o personagem.”

Aan het einde het vierde seizoen zit een duidelijke hint dat Will op jongens valt. Vai entrar em uma cena emocional de gevoelens die Eleven por Mike heeft uit. Além disso, ele é draait Will zich weg van Mike en snikt hij, omdat het personage -wat nu dus is bevestigd- ók gevoelens heeft para Mike.

Belangrijk

“Ik herinner dat ik de hele dag aan het brullen was toen ik de scène deed”, zegt Schnapp. “Maar toen ik het op het scherm zag, foi o subtiler eigenlijk. Ik vond het leuk hoe ze het samen bewerkten. De dag foi erg leuk. Ik vind het heerlijk om Will te spelen. Deze scène foi heel belangrijk voor hem, omdat het die waarheid echt verstevigde. Dat hij van zijn beste vriend houdt en niet weet hoe hij het hem moet vertellen.”

Schnapp bevestigt dus dat zijn personage homoseksueel is, maar tegelijkertijd zegt hij eigenlijk geen definitief antwoord te willen geven. “Het mooie é dat het public zelf kan interpreteren of Will gewoon langzamer volwassen wordt dan zijn vrienden of dat hij echt homoseksueel is.”

Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo e Caleb Maclaughlin na primeira temporada de Stranger Things.

Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo e Caleb Maclaughlin na primeira temporada de Stranger Things. © AP

Bekijk hier de trailer van seizoen 4.

READ  Produtor de 'Scrubs' opgepakt voor reeks verkrachtingen: "Als een roofdier viseerde hij single vrouwen"

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info