O ator Danny Timmermans verloor vader als tiener in tragisch bootongeval: “Ik hoorde dat het zijn laatste puf was” (Lier)

© Joren De Weerdt

Thuis-ator Danny Timmermans (53) acredita que pode ser um homem. De Lierenaar reisde als 14 jarige de weld rond com zijn vader, tot die omkwam in een tragisch bootongeval. Dat vertelt Timmermans em Zumbir.

edbBron: Zumbir

Het verhaal van Danny Timmermans é extra opmerkelijk als je weet dat de acteur veertig jaar later weer op het water woont. Eu também conheci Zijn Vrouw Machteld em um jardim de infância e um wooboot em Albertkanaal. De graça para a água kreeg Timmermans mee van zijn vader. Die ervaarde het leven em België als “rondjes zwemmen in een veel te krap aquário” em wilde de wijde weld in. De família Timmermans zou gaan varen conheceu een zeilboot. Aanvankelijk gingen de acteur – toen een jonge tiener – en zijn zus mee met hun vader, moeder bleef thuis. Toen het schooljaar weer begon, besloot Danny’s zus thuis naar school te gaan, terwijl hij conheceu zijn vader bleef rondreizen.

Toen Timmermans 14 anos foi, sloeg het noodlot toe. Hij, zijn vader e een neef vertrokken van op Tenerife naar een nieuwe bestemming. “Op een quilômetro de Fuerteventura werden we uit het niets door een massieve golf overvallen”, vertelt de acteur. De golf sloeg em op de boot em zowel Danny também zijn vader werden in het water geslingerd. De acteur werd door het water weer op de boot getild, zijn pa niet. “Mijn vader lag nog in zee en ik hoorde hem roepen: ‘Maak de reddingsbootjes los!”‘ Maar de bootjes waren verdwenen en ook de boeien kwamen te laat. “De laatste kreet van mijn vader me fez alles verteld: ik zag hem op dat moment al niet meer, maar ik hoorde dat het zijn laatste puf was. Dat het voorbij era.”

Timmermans wist zichzelf te redden, en ook de neef overleefde het. “Aan land heeft die neef naar mijn moeder gebeld, maar ik herinner me dat ik erop stond om het haar te vertellen: ik vond dat ze die verwoestende woorden van mij moest horen.” De Lierenaar zegt absoluut niet boos te zijn op zijn papa, maar net dankbaar. “Hij heeft me het grootste en mooiste cadeau gegeven dat ik kon krijgen: hij heeft me late zien wat werkelijk leven is, hij heeft me doen proeven van werkelijke vrijheid.”

LEI OK. Dit was er echt aan de hand met Tim in ‘Thuis’: nieuwe spin-off van soap tont het hele verhaal

READ  “Waarom val ik altijd op hezelfde sterrenbeeld?” Astrologe geeft relatieadvies aan Amandine en Noa | Astroamor

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info