Nuki Smart Lock 3.0: as melhores ferramentas

Vijf TechPulse-lezers mochten uma escória com Nuki Smart Lock 3.0. O que você quer fazer no slot slimme? Je leest het hier.

A edição do TechPulse permite uma banda larga de novos gadgets tecnológicos e testes de crítica. Porta onze ervaringen te delen willen we je vertellen welke producten je geld waard zijn. Maar we geven onze lezers ook graag de kans om die producten zelf eens te ervaren. Em Samenwerking conheci smarthomefabrikant Nuki Você pode usar o painel de teste e abrir outras ferramentas como o Nuki Smart Lock 3.0, que gera novas fechaduras inteligentes, mas também pode ser testado. Teste o Nuki Smart Lock 3.0 Pro eerder zelf al eens op de redactie en waren hier zeer enthousiast over.

Vijf TechPulse-lezers podem ser usados ​​com o Nuki Smart Lock 3.0 para testar a qualidade. No pacote dat de ze kregen optestuurd zat een het deurslot, de bijhorende Bridge en alles wat ze nodig hadden om het slot te kunnen monteren. Dit é hun oordeel.

Nuki Smart Lock 3.0: as melhores ferramentas

Instalação

“Nuki heeft heel goed nagedacht om de installatie zo makkelijke en begrijpbaar mogelijk te maken. Ze gaat dan ook echt als een fluitje van een cent. De meeste tijd gaat op aan het ‘up-to-date’ brengen van je unit com o firmware mais recente. Een bridge toevoegen om je slot op afstand te kunnen openen voelt bijna ‘plug and play’ aan: je wordt schitterend begeleid door de app in the stappen die je moet nemen en rond je ook af in luttele minuten. Eindelijk een bedrijf dat zijn marketing speech vertaalt in realiteit.” (Jorn Van den Driessche)

O site de Nuki encontra-se com o assistente de mão do bepalen indien uw slot compatível com o Nuki Slot. Na de wizard te doorlopen hebben bleek dat wel het geval te zijn. Nós tivemos problemas com o slot grande que fez com o schroeven omdat bovenste schroefje zich vastzette inkeping en daardoor niet 100% goed bleef zitten. Nós hebben het slot eens proberen installeren open andere deur en daar ging het wel vlotjes, maar dit was niet deur die we wuden. Uiteindelijk é muito bom para o slot op je juiste deur te krijgen. Waar de installatie wel wat aarde in de voeten tinha sido dat bij de configuratie absoluut niet het geval. Instalador de aplicativos, Nuki Bridge in het stopcontact stoppen en de begeleidende instrutions volgen en klaar is kees.” (Dominique De Jaeger)

Aplicativo Nuki

“De app blinkt uit em eenvoud. A interface é limpa e superada. Dat neemt niet weg dat er heel wat funcionaliteit beschikbaar está no menu de onderliggende. Ative o hoofdscherm com o status de huidige do Smart Lock. Você ainda pode escolher entre o menu de opções de scherm e schuift een overzichtelijk. Via linkje Instellingen en je dieper na configuração de het slot duiken en bijvoorbeeld ook gezinsleden uitnodigen. A porta aberta de todas as opções de menu foi a porta aberta de mogelijkheden do slot e a gemak waarmee het allemaal in the stellen was. Nuki heeft passou por cima da funcionalidade em gebruiksgemak nagedacht en dat maakt de app een plezier om te gebruiken.” (Pascal Engels)

aplicativo nuki
Een screenshot uit de Nuki-app. Crédito de imagem: Jorn Van den Driessche

Desbloqueio automático

“Zelf foi ik zeer geïnteresseerd in de Auto unlocking gezien ik zelf jaren met krukken gelopen heb en nu Assistentie honden opleidt voor mensen met een fysische beperking en aan een rolstoel gekluisterd zitten. Wij leren onze honden om indien nodig deuren te openen en te sluiten, maar niet elke hond kan dit aangeleerd krijgen. Met de Nuki Smart lock kan je deur laten ontsluiten als je in de buurt bent en hebben deze mensen de handen vrij om deur open of dicht te duwen. Een kanttekening é dat deze via bluetooth de wifi kan geactiveerd worden. Doe je dit via wifi dan zijn er enkele dingen om rekening mee te houden zoals de juistheid van je locatie. Ook moet je er van bewust zijn dat de perímetro waarin de Auto Lock geactiveerd wordt 100 meter is en deur steeds ontsloten wordt als je binnen dit bereik bent. Vandaar gebruik ik deze functie alleen via bluetooth em op de minst gevoelige stand. (Luc Crabbé)

“Een app voor het openen en sluiten van je deur is leuk om te laten zien aan je vrienden, maar eigenlijk is de meerwaarde, vergeleken met een sleutel, redelijk beperkt. Maar dan komen nós bij de echte slimme features terecht! Auto Unlock duet precies wat de naam doet vermoeden. Você também pode usar o iPhone para acessar o aplicativo Nuki e também para localizar a localização e também para o aplicativo Nuki automaticamente. In de praktijk werkt dit echt wel netjes. Om het te testen ben ik een wandeling met de hond gaan maken. Com a instalação padrão, você pode obter eigenlijk buiten een straal van 100 meter van het slot gaan. Você pode usar o slot, criá-lo e fundir-se com o iPhone para o seu dispositivo de áudio, que permite que você use o recurso Bluetooth para o slot komt. En enderdaad, bij het betreden van de oprit hoorde ik de deur opengaan. Een magisch momentje! Deze Auto Unlock stel je para jezelf em todos os meses para descobrir o slot gebruikt. Isso é tudo que você quer que a abertura automática de seu carro não seja para você ter a melhor opção.” (Pascal Engels)

Delen conheceu het gezin

“Ele delen van het slot conheceu de gezinsleden é porta Nuki ook weer zeer gebruiksvriendelijk geïmplementeerd. Voeg je gezinslid toe, stel de opties in en stuur hen de link door. Você pode instalar e instalar o aplicativo Nuki, você também pode usar o código personalizado! Você pode fazer o download de ze auto Unlock inschakelen de niet. Ook zeer interessante is on toegang voor bepaalde personen in de tijd te beperken. Handig voor de poetsvrouw de tuinman. Zij zullen enkel toegang hebben tijdens de door jou vastgelegde tijdstippen!” (Pascal Engels)

“Através do aplicativo de ook via het web kan je gebruikers aan je slot toevoegen die je elk permanente toegang kan geven of enkel in een beperkt tijdslot. Encontrei o último kan je bijvoorbeeld je poetshulp toegang geven binnen een Strikt timeframe. Calcanhar wat makkelijker dan telkens een sleutel te gaan overhandigen. Een mooie toevoeging para Nuki zou misschien nog een eenmalige code of eenmalig gebruik van een uitnodigingscode zijn para privé gebruik: zodra je de specifieke code/uitnodiging gebruikt is kanren je delen ont niet Você pode obter o melhor técnico de loodgieter toegang geven zonder dat je zelf moet thuis zijn en dat je een uitgebreid tijdslot moet geven. De opvolging van je gebruikers wordt e ook ook makkelijker. Het is ook heel makkelijk op te volgen via de logs wanneer je deur ontgrendeld is en door wie.” (Jorn Van Den Driessche)

aplicativo nuki uitnodigen
Nodig de resto de seu uit uit. Crédito da imagem: Hank Brandwijk

Casa inteligente em IFTT

“Ik ben werkzaam in de IT sector e dus wou ik dat stapje greenr gaan met Nuki Smart Lock. Zo ben ik er eenvoudig in geslaagd om een ​​fundindo te krijgen als de kinderen het slot openen. Isso é nu eenmaal iets handiger dan altijd no log bestanden te moeten gaan kijken en het zorgt direto para een gevoel van zekerheid dat ze goed zijn thuisgekomen. Verder heb ik het ook zo ingerido dat ik de lichten in huis aangaan als deur geopend wordt. Altijd handig também je thuiskomt na zonsopgang. Integrações de Envoudige com IFTT vind je heel gemakkelijk op het platform maar als je nog eens stapje verder wil gaan dan is het toch wel wat puzzelen.” (Dominique De Jaeger)

“Als je al een zogenaamde home assistent hebt – bijvoorbeeld Apple HomeKit, Amazon Alexa, google home, Athom Homey, … – é veel kans dat je het slot ook daarmee kan bedienen. Ele é um instalador de aplicativo conhecido como o controlador e o aplicativo para verlenen para o slot. Vamos wel, je hebt dan wel de meegeleverde bridge nodig. Todos os padrões com o aplicativo Nuki podem ser automatizados e configurados, você pode fazer integração com um controlador doméstico inteligente que não pode ser usado. Você pode obter o slot de seu slot laten também de rolluiken naar beneden gaan of je kan de buitenlamp aan deur automatisch laten aangaan als Nuki via de locatiebepaling registreert dat je thuis bent.” (Hank Brandwijk)

Veiligheid

Een belangrijke kwestie é natuurlijk de veiligheid em um slot slim. Enerzijds é um software desenvolvido em tecnologia de comunicação. Maw é dit slot te hacken. Veel hangt dan af van de kwaliteit van de gebruikte software e atualização politiek van de fabricantes. Daarvan kan ik helaas weinig zeggen maar ik verwacht dat dit wel ok is, to the slotenmaker als nuki zou het nefast zijn als blijkt dat de sloten makkelijk te misbruiken zijn. Anderzijds é a melhor máquina de caça-níqueis. Kan je – en wil je-vertrouwen op de autolock functie? Ben je zeker dat deur gesloten é também je van huis dobrado? Handig in dat geval é dat je via de app kunt nagaan de deur effectief op slot is en – indien nodig – também de deur vanop afstand sluiten. Maar, também je de deur conheceu een sleutel sluit, vergewis je je ervan dat deur effectief dicht getrokken is. Conheci o slot slimme é o mogelijk dat slot wel gedraaid wordt maar dat deur niet dichtgetrokken is. Dat kan je vanop afstand niet oplossen, sterker nog, je hebt een vals gevoel van veiligheid omdat niet duidelijk is dat deur open staat. Dit laatste é op te lossen door gebruik te maken van een deursensor, maar die wordt niet standaard meegeleverd. (Hank Brandwijk)

Een grote bezorgdheid die ik tinha omtrent een slot slim era de veiligheid van alles. Die bezorgdheid é encontrado de dag dat de Nuki er hangt kleiner geworden. Je moet natuurlijk wel beseffen dat uw smartphone wel gewoon een sleutel wordt. Dus als je deze verliest dan kunnen de mensen ook gewoon binnen com esse dispositivo. O enorme grote voordeel dat je een device kan blokkeren blijft natuurlijk wel. Bovendien neem ik ook aan dat Nuki maar al te goed beseft dat veiligheid bij slimme sloten gewoon topprioriteit moet zijn. (Dominique De Jager)

Nuki Smart Lock 3.0: conclusão

“Nuki inteligente Bloqueio 3.0 da ponte de zona é een prachtig apparaat met enorm veel mogelijkheden. Je kan het volledig aanpassen aan je eigen behoeften en/of je beperkingen hebt. Een sleutel en een slot zijn een ergernis para veel mensen maar die ergernissen kan je volledig vergeten at een Nuki Smart Lock.” (Luc Crabbe)

“De toepassingen van een Nuki Smart Lock zijn quasi oneindig en je kan de meest onmogelijk of ongelooflijke toestanden oplossen. Denk maar aan die keer dat je partner terug naar huis moest komen omdat je zo slim was je sleutel op tafel te laten liggen. Deur kunnen openen com je smartphone de vanop afstand kunnen heel wat stress voorkomen. Als er touch minpunten over de Nuki moeten opgesomd worden dan is het misschien wel het geluid van de Nuki. Telkens het slot wordt geopend lijkt het wel of een koffiemolen in gang schiet. Fluisterstil kan je het slimme slot niet noemen.” (Jorn Van Den Driessche)

Ao longo do tempo, você pode ter certeza de que o Nuki Smart Lock é positivo. De bouwkwaliteit en design é dik em ordem de mogelijkheid om het slot vanop het slot zelf te bedienen é heel handig. Mais um pluspunt zijn de integratiemogelijkheden conheceu diversos assistentes de casa inteligente. osti. Ik heb natuurlijk geen outro slimme sloten getest, een vergelijking kan ik dus niet made, maar deze Nuki zou zeker in the top van mijn shortlist staan ​​en ik zou hem geïnteresseerden zeker aanbevelen. Ele é geen hebbedingetje maar kan een mooie meerwaarde zijn als je je huis slimmer wenst te maken. Tenminste de verstrooide mens heeft er baat bij omdat je jezelf vanop afstand kan nagaan de deur wel degelijk is vergrendeld. Toch zijn mijn twijfels na twee weken niet helemaal weggenomen. Em mijn gen schiet de Nuki te kort als ‘slim slot’ porta niet standaard deur sensor mee te alavanca. Ik kan me geensituatie inbeelden waarin zo een sensor niet nodig is. Deaangeboden functioniten zijn wel volledig en goed en het geheel is vrij uitgebreid te configuraren. Een kanttekening daarbij é dat het wel mesmo duurt voordat je weet wat welke functie doet en hoe het reageert. Goed testen is dus de boodschap om het onbedoeld ongewenste bezoekers niet te makkelijk te maken.” (Hank Brandwijk)

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info