Notulen ECB duiden op snelle monetaire normalisatie

Veja: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Mais informações importantes sobre o mercado monetário em Amsterdã são importantes fabricantes de informações do Banco Central Europeu, que são importantes e importantes para o gedacht de dinheiro normalizado.

Dat staat donderdag em notulen van de meeste recente vergadering op 8 e 9 juni van dit jaar. Kernbegrip em de verslalegging é de toegenomen volatiliteit.

O banco central hield de rente em junho ongewijzigd, mas gaf aan em julho de belangrijkste rentes com 25 pontos base, nada mais para 1 de julho do programa de compra de ativos beëindigt. Het zal para het eerst in 11 jaar zijn dat de ECB de rentes verhoogt.

Lagarde koos em junho em een ​​toelichting voor een stapsgewijze aanpak. A partir de setembro de 2019, o dia do aluguel não está aberto, o que acontecerá no momento da inflação.

Em abril alho-porro de inflatieverwachting voor de langere termijn af te zwakken naar onder de door de ECB gewenste 2 procent, maar in de notulen trad naar voren dat het peil in 2024 en daarna op dat niveau en bluitijftkomt. Em mei liep de inflatie weer op, vooral door stijgende energieprijzen, terwijl ook de kerninflatie opliep.

Você pode consumir alho-poró de inflatie em abril e termino de drie jaar dez opções de mart ook te zijn teruggelopen de 2,9 naar 2,7 procent e 2,5 procent em mei, maar nadien zijn de onzekerheden weer toegenomen.

Er werd in het verslag nadrukkelijk stilgestaan ​​​​bij de opgelopen retestanden van Italië en Griekenland. Spanje en Portugal werden wel genoemd, ofschoon daar de rentes in theordeel van de ECB minder hard waren opgelopen.

READ  Comissário da ONU pede fim da identificação biométrica para inteligência artificial - IT Pro - Notícias

Half juni kwamen de beleidsmakers tussentijds bij elkaar om te praten over het antwoord op de vraag hoe vat te krijgen op de rentespreads in de muntunie. Dat luidde destijds door aflopende obrigations gericht te herinvesteren, vooral in obrigaties uit landen waar de risico opslag op de rente te ver doorchieten. Ook zou er met spoed een instrumento worden para vorgesteld dat het de pas lopen van de rentes moet voorkomen.

Het beleidsorgaan uitte explicit de zorg over een lagere euro dez opções de dólar, de valor waarin olie moet worden afgerekend. Zo importador de inflação da UE. O BCE rekende het aldus voor: em dólares uitgedrukt kwam de olieprijs sedert mei 2021 88 procent hoger uit, maar in euro’s zelfs 111 procent.

De ECB kon zich in de notulen slechts op data uit maart baseren als het ging om economische ontwikkelingen, die onder als gevolg van de gang van zaken in China en de orlog in Oekraïne onder druk stonden.

O renteverhoging em julho conheceu 25 pontos de base do banco em notulen com o verwachting da inflação em 2024 weer dicht bij het gewenste niveau noteert. O banco noemde deze stap dan ook exliciet ‘proportioneel’.

Vooruitkijkend naar het derde kwartaal gaf de bank te kennen dat verdere, geleidelijke renteverhogingen doelmatig is.

Bron: Notícias financeiras da ABM


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van Notícias financeiras da ABM de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. A informação na coluna deze é niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies de als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

READ  Canadá stuurt herstelde Nord Stream-turbine terug em Duitsland, ondances verzet Oekraïne | Buytenland

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info