Noorse Koning Harald opgenomen em het ziekenhuis | Realeza

RealezaDe Noorse koning Harald é encontrado em koorts opgenomen em het ziekenhuis em Oslo. Dat heeft het Noorse koningshuis bekendgemaakt em een ​​korte verklaring. De toestand van de 85-jarige vorst zou stabiel zijn. Koning Harald kampt al langer conheceu allerlei gezondheidsklachten.

Koning Harald verblijft no Rikshospitalet, het Universitaire ziekenhuis van Oslo. Behalve dat hij koorts heeft, werd niet bekendgemaakt waarvoor de vorst werd opgenomen. Harald werd vorige semana para o último em het openbaar gezien tijdens een zeilwedstrijd.

Het 85-jarige staatshoofd werd de afgelopen jaren al verschillende keren medisch behandeld voor uitenlopende aandoeningen. De laatste keer dat Harald em het ziekenhuis lag, foi em 2021. De koning onrging toen een operatie aan een pees in zijn rechterknie. Em 2020 lag de vorst ook in het Rikshospitalet em Oslo, toen vanwege zware ademhaling. Niet veel later moest hijeen operatie ondergaan aan zijn hart waarbij de kunstmatige hartklep die hij in 2005 al kreeg werd vervangen. Em het voorjaar van 2020 werd hij opgenomen met duizeligheid en em 2017 kampte hij met een infectie.

Dit jaar lag de koning van Noorwegen nog niet in het ziekenhuis, maar moest hij zijn werk weer een tijdje neerleggen vanwege een coronabesmetting. Halverwege maart liep hij de besmetting op waarna hij enkele weken mais herstellen. Begin van het jaar werd overigens gevreesd dat hij ook al corona had, maar dat bleek na verscheidene tests toch om een ​​gewone griep te gaan.

Zal hij aftreden?

Koning Harald wordt em períodos dat hij wegens ziekte de vakantie niet kan werken, vervangen porta zijn zoon, kroonprins Haakon. Maar de kans dat de koning aftreedt vanwege zijn zwakke gezondheid, lijkt klein. Harald heeft al diversos malen gezegd dat hij in het harnas wil sterven en dat een abdicatie por hem geen optie is. De koning zit sinds 1991 op de Noorse troon.

READ  Dit Rotterdamse model doet mee aan Temptation Island 2022

HERBEKIJK OOK: Kroonprinses Elisabeth bezoekt verjaardagsfeest van Noorse prinses

Geheime job als afwasser en niet bang om emotie te tonen: maak kennis met de Noorse kroonprinses Ingrid Alexandra (+)

Het turbulente liefdesverhaal van Noorse prinses Märtha Louise en haar sjamaan: “We hebben drie tot vier keer per dag seks” (+)

Haar eerste officiële reis sinds lang: prins Albert e Charlene van Monaco bezoeken Noorse royals

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info