Noord-Korea pocht conheceu testen van Langeafstandsraketten: “Kunnen wereld doen schudden” | Coreia do Norte

Noord-Korea pochte dinsdag dat het een van de weinige landen ter wereld is die over kernwapens en geavanceerde raketten beschikken en dat het ook het enige land is dat het tegen de Verenigde Staten opneemt door even” met “de raschudte ”
Een reeks recente proeven van Noord-Korea com ballistische raketten fez a expansão internacional oplopen. De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft dergelijke testes imers al lang verboden. Januari foi recordma e voor dergelijke proeven, conheceu minstens zeven lanceringen, waaronder een novo tipo “hypersonische raket” die aan hoge snelheid kan manoeuvreren. Você pode ver o ano de 2017 como een ballistische Hwasong-12-middellangeafsandsraket afgevuurd. Die kan Amerikaanse grondgebieden in de Stille Ocean raken.

Em uma única vez, o ministério Noord-Koreaanse van Buitenlandse Zaken dat een cheira testes sinds Nieuwjaar “opmerkelijke prestaties” alavancado pelo “oorlogsafschrikking” de Noord-Korea versterken.


Citar

In de wereld van vandaag waar veel landen tijd verspillen com onderwerping en blinde gehoorzaamheid aan de VS, kan alleen ons land op deze planet de wereld laten schudden door een raket af te vuren met het vasteland van de VS em zijn

Ministerie Buitenlandse Zaken, Coreia do Norte

O ministério chegou perto de Hwasong-15, de langste intercontinentale ballistische raket (ICBM) até a porta Noord-Korea werd gelanceerd. Sinds de eerste test em 2017 zijn geen raketten van dat type afgevuurd, maar er wordt anangenomen dat ze het bereik hebben om overal in de Verenigde Staten een kernkop te droppen.

“In de wereld van vandaag waar veel landen tijd verspillen met onderwerping en blinde gehoorzaamheid aan de VS, kan alleen ons land op deze planet de wereld laten schudden door een raket af te vuren met het vasteland van de VS bereikt zijn,” em verklaring van het Noord-Koreaanse buitenlandministerie. “Er zijn wereldwijd meer dan 200 landen, maar slechts enkele hebben waterstofbommen, intercontinental ballistische raketten e hypersonische raketten.”

De Noord-coreano leider Kim Jong-un. © AP

VS: “Bedreiging internationale veiligheid”

Gevraagd om een ​​​​reactie, herhaalde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat het geen vijandige bedoelingen heeft jegens Noord-Korea en de VS dringen opnieuw aan open een dialoog. Die oproepen vallen bij Pyongyang echter al lange tijd in dovemansoren. Pogingen om Pyongyang te overtuigen om hun wapenarsenaal op te geven of te beperken in ruil por een verzachting van internationale sancties worden al sinds 2019 afgewezen.

A palavra-chave do ministério de construção da América do Norte-Coreia também é usada para o transporte internacional em veiligheid, ou seja, em que o país é inspanningen om de verspreiding de kernwapens tegen te gaan. “De Verenigde Staten hebben er groot belang bij om Noord-Korea af te schrikken, om ons te verdedigen tegen hun provocatiies of het gebruik van geweld, om de reikwijdte van hun gevaarlijkste ste verdedigen tegen hun provocations of het gebruik van geweld, om de reikwijdte van hun gevaarlijkste om hep volek bevenk onprogrammaken , en onze bondgenoten veilig te houden,” stelt de woordvoerder.

Amerikaanse en Zuid-Koreaanse regeringsmedewerkers vrezen dat de lancering van de Hwasong-12-raket em 30 de janeiro een stap está em richting van nieuwe testen com balistische raketten intercontinental de kernwapens. Ele é de 2017, lançado pela Noord-Korea nog kernproeven uitvoerde.

De Verenigde Staten riepen Noord-Korea pode ser usado em hun nucleaire em ballistische raketprogramma’s te staken em voorang te dado um de noden van het Noord-Koreaanse volk.

Verenigde Naties: “Noord-Korea blijft aan kernwapens werken”

Na meest krachtige rakettest sinds 2017: VS vragen spoedzitting VN-Veiligheidsraad sobre Noord-Korea

READ  Washington procura gás para a Europa em caso de guerra entre Rússia e Ucrânia | fora do país

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info