Nirvana wint rechtszaak sobre baby op albumhoes Nevermind: ‘Klager heeft te lang gewacht’

O Nirvana heeft apresentou o álbum Nevermind (1991) gewonnen. Em uitspraak zei de Amerikaanse districtsrechter Fernando Olguin em Los Angeles dat aanklager Spencer Elden te lang wachtte om te beweren dat Nirvana hem seksueel tinha uitgebuit door zijn photo op de albumhoes te plaatsen.

De inmiddels 30-jarige Elden klaagde de banda em Augustus 2021 aan. Hij clamde dat de afbeelding kinderporno era en dat hij destijds te jong era om toestemming te geven om naakt op de albumhoes van de plaat te staan. Ook stelde Elden dat hij al zijn hele leven heeft van het feit dat hij in zijn blotje op de hoes van het album Nevermind staat. Hij eiste daarom een ​​fikse schadevergoeding van de band.

Elden zou volgens de rechter een kans hebben gemaakt als hij pas in de afgelopen tien jaar had ontdekt dat hij de baby op de albumhoes is, maar hij zou het al veel langer hebben geweten. Hij beweerde niettemin em zijn rechtszaak dat hij aan de verjaringstermijn voldeed omdat zijn leed, waaronder emoção ele nood, verlies van verdienvermogen e ‘verlies van levensvreugde’ voortheid.

‘Onbepaalde tijd’

De rechter verwierp dat argument en zei dat dit Elden in feite zou toestaan??om Nirvana voor onbepaalde tijd aan te klagen. ,, Kortom, de eiser beweert niet dat hij binnen tien jaar na het indienen van deze actie op de hoogte was van een overtreding die plaatsvond terwijl hij minderjarig was, of leed dat de basis vormt van de Olft Claim”, guinrij.

Além disso, foi escrito por Dave Grohl, liderado pelo Nirvana, por Krist Novoselic, Kurt Cobains, casado com Courtney Love, rótulos de placa versáteis e fotos de Kirk Weddle.

READ  Sergio Herman e Wim Lybaert abrem mais de hun jeugd en kinderen: “Ik wil niet dezelfde fouten als m'n ouders made” | televisão

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info