Nils van der Poel haalt uit naar Nederlandse schaatslobby para ijsvloer: “Corruptie” | Winterspelen

De Zweedse topschaatser Nils van der Poel heeft op een persconferentie forse kritiek geuit op de Nederlandse ploeg para beïnvloeden van de Canadian ijsmeester Mark Messer om goed ijs para Nederlandse schajatser schajatser. De olympisch kampioen op de 5.000 metros neemt zelfs het word “corruptie” in de mond.

De Canadees Messer é veranwoordelijk para ijsvloer em National Speed ​​​​Skating Oval bij de Olympische Spelen. “Dit is een gruweldaad”, schuwde Van der Poel, a 5 km de Nederlander Patrick Roest em valreep klopte, de grote worden niet.

Bewegingswetenschapper Sander van Ginkel, que é o produto do TeamNL, encontra-se com os ijstemperatuur em “Ice Ribbon” e stapt com os gegevens naar of Canadian ijsmeester. Hij zegt in een artikel op schaatsen.nl dat er een dagelijkse lobby plaatsvindt para os melhores ijs. “Ik probeer zo gunstig mogelijk voorwaarden te scheppen voor onze rijders”, vertelde hij.

Van der Poel werd tijdens een persconferentie geconfronteerd met het artikel en zei het al te hebben gelezen. “Eerst wil ik zeggen dat ik het grootste respect for the Nederlandse schaatsers heb. Zonder hen tinha ik hier niet gezeten. Ik heb ook respeito pelo time van ijsmeesters.”

“Mais que nós estamos sobre de eerlijkheid van onze sport hebben. Isso é echt geen eerlijk spel. Ele é corruptie, ele é o proberen om het speelveld in je voordeel te veranderen op een onethische en moreel onjuiste manier.”

Dit é echt geen eerlijk spel.

Nils van der Poel

Nederland: “Nós fizemos niet anders dan wat we anders doen”

De Nederlandse schaatsbond KNSB noemt de beschuldingen van de Zweedse schaatser “grote woorden”. “Dat zijn zijn woorden”, zei technisch diretor Remy de Wit.

De Wit denkt niet dat Nederland invloed heeft op de beslissingen van ijsmeester Mark Messer. “Ik denk dat de ijsmeesters hier en over de hele wereld zeer capabel zijn de kwaliteit van het ijs zelf te kunnen managen.”

“Ik denk dat er heel veel gesprekken plaatsvinden tussen de wetenschappers van in ieder geval de KNSB, coaches en de ijsmeesters. Wij doen dat eigenlijk al jaren. Isso é niet anders gegaan dan dat we bben.”

De Wit zegt dat worden em het artikel van schaatsen.nl ongelukkig overkomen en dat die anders gekozen hadden kunnen worden. “Ik ben niet veranwoordelijk voor wat in die stukken staat.”

“Ik ben er veranwoordelijk para que nós tenhamos ótimo desempenho para os esportistas e daartoe behoort dat nós também dag al jarenlang het ijs en de luchtvochtigheid meten.

READ  Ex-topsprinter Marcel Kittel sobre o experimento Lotto-sprinttrein: "Het is zeker een risico" | Tour

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info