Nieuw zorgpad obesitas conheceu e-healthcoaching

Conhecido em 1 de janeiro de 2023 é um novo zorgpad para obesitas na região de Groot-Amsterdam waarbijeen belangrijke rol é para e-healthcoaching. Het gaat concreet on innovatieve bariatrische zorg, die zich bezighoudt met orzaken, preventie en behandeling van obesitas. O zorgpad é usado em todos os lugares e não é o mesmo que você quer saber e o Obesitas Centrum (OCA) onde o derdeel é do OLVG. Dankzij de nieuwe samenwerking wordt de bariatrische zorg voor patiënten, zowel op het gebied van chirurgie als ook wat betreft preventie van obesitas, geoptimalisierd.

Gedigitaliseerde voedselomgeving

Obesitas está em Nederland een steeds groter en hardnekkiger problem. Uit cijfers van CBS blijkt dat de helft van de volwassenen in Nederland matig of ernstig overgewicht heeft en bijna 14% van de volwassenen zelfs ernstig overgewicht Europa’s sterk gedigitaliseerde zeving voker efferselom zelfs Met name maaltijdbezorg-apps spelen volgens het WHO Regional Obesity Rapport 2022 een belangrijke rol bij het verhogen van de consumptie van vetrijke and suikerrijke voedingsmiddelen en drinken. Em Nederland kinderen kinderen ook steeds makkelijker conheceu een app de via een site een kapsalon de een pizza via een thuisbezorgingsdienst.

Integrale digitale begeleiding

Doordat het aantal mensen na Holanda conheceu (ernstig) overgewicht blijft stijgen, neemt ook hun zorgbehoefte toe. Het zorgpad Obesitas kan, nu en de toekomst, voorzien in deze behoefte. De verwachting é dat volgend jaar 1.600 patiënten geholpen worden via het zorgpad Obesitas. Vanaf Volgend Jaar é Het OCA de enige kliniek em rond Amsterdam die maagverkleiningen uitvoert en die de daarbij behorende multidisciplinar zorg kan leveen.

Om te beoordelen of een patiënt geschikt é voor een operatie, wordt de patiënt zorgvuldig gescreend door zorgprofessionals op psychologisch en diëtisch vlak. Het volledige screeningsprocces vindt voor de patiënt zoveel mogelijk digital en vanuit huis plaats, in plaats van in het ziekenhuis. Hierna vindt de medidische plaats de triagem. Hierdoor worden alleen patiënten geopereerd para wie een chirurgische ingreep de laatste hoop biedt op gewichtsverlies

READ  China registrou dois novos casos de gripe aviária H5N6 em humanos

E-healthcoaching

Chirurg van het OLVGRuben Van Veen vertelt op de local na rede Internet van Ksyos: ”Em Ksyos heeft het OLVG een deskundige partner gevonden om de kwaliteit van de bariatrische zorg verder te verbeteren e patiënten beter beter the begeleiden onder an door middel van extra digitale contactmomenten. Hierbij zullen de psychologen en leefstijlcoaches van GGZ-kliniek Oh meu humor en de diëtisten en leefstijlcoaches van DietPlaneet gedurende het traject intensieve begeleiding en zorg leveen.” Het gaat concreet of e-healthcoaching het gebied van leefstijl, maar ook op mentaal gebied en wat betreft het juiste diet.

Com behulp van digitale vragenlijsten die patiënten beanwoorden, komen eventuele alarmsignalen naar voren, op based waarvan kan worden besloten tot een geschikte interventie. Paciência palavras na hun operatie nog vijf jaar lang digital gemonitord om er zeker van te zijn dat zij de benodigde leefstijlverandering kunnen doorzetten. Tevens zal onderzoek op based van de verzamelde data helpen om de bariatrische chirurgie op het hoogst mogelijke niveau te behouden.

Congresso de TIC e saúde 2023

Em 30 de janeiro de 2023 trapt ICT & health het nieuwe zorgjaar af conheceu het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres over de zorgtransformatie.
Ok aanwezig zijn? Reserveer dan snel uw entreeticket

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info