Netbeheerders roepen wederom op om salderingsregeling voor zonnepanelen af ​​te schaffen en thuisaccu te subsidiëren

De Nederlandse netbeheerders hebben in een reactie op het ontwerpbeleidsprogramma Klimaat hun pleidooi herhaald om de salderingsregeling voor zonnepanelen per direct af te schaffen en de thuisaccu te gaan subsídios.

Começar julho Heeft Rob Jetten, ministro de energia em clima, o programa de climatização de Tweede Kamer gesticulou para consulta aberta. Netbeheer Nederland stelt inmiddels het belang van greenre invulling e concretisering van het klimaatbeleid te onderschrijven, maar wijst ook ook nadrukkelijk op regie en samenhang tussen de vele beleidsonderdelen.

De netwerkbeheerders constam dat huidige beleid de door het kabinet gestelde doelen niet gehaald zullen worden. Richtinggevend klimaatbeleid met holdere doelstellingen, de vertaling daarvan in concreto uitvoeringsagenda’s en een bijpassend wettelijk kader é volgens hen onmisbaar om de infraestrutura opgave in the kunnen vullen.

Daarom zijn er zeven voorstellen (zie onderaan dit bericht) gedaan die moeten bijdragen aan een toekomstbestendig beleidsprogramma Klimaat en van cruciaal belang zijn voortgang van de energietransitie.

Een belangrijk onderdeel van de zeven voorstellen é afschaffen van de korting para grootverbruikers e het enriquecido por een produtoraententarief. Voor kleinverbruikers willen de netbeheerders per direct de salderingsregeling afschaffen, zodat een prikkel ontstaat bij consumerten om zelfopgewekte energie te verbruiken of op te slaan. Ook wil men zonnepaneelinstallaties bij kleinverbruikers aftoppen abrem omvormervermogen de 50 procent, terwijl verder wordt gepleit para introdução de een subsídios e bem stimulerend kader para thuisaccu’s.

De zevens de netbeheerders op een rijtje:

  • Todos os tipos de subsídios estão disponíveis, normas e recursos: para a realização do Grootschalige Elektrolyse, Battery, vraagsturing, waterstofopslag e warmtebuffering;
  • Verplichtende afspraken: voor een tijdige en stijgende vraag naar elektriciteit en voldoende investeringen in flexibiliteitsmiddelen, zoals caldeiras, opslag e vraagsturing;
  • Também é possível encontrar todas as opções de neuwe ketens: ter bevordering van de opschaling van waterstof, groen gas, warmte en C02-afvang en -opslag (ccs). De netbeheerders stellen de combinatie van ketens nodig te hebben om tot een energiemix te komen die passend é bij de toenemende energievraag.
  • De ontwikkeling van een Europees plan voor de afstemming van de nationale energiemixen en de hoofdinfrastructuur for energie in Europe: met interconnectoren (type infrastructuur dat uitwisseling van energie tussen verschillendewerken mogelijk ma zee-net entransport), água
  • Tariefprikkels, e é traduzido em aparelhos slimme em ruimtelijk beleid om vraag en aanbod van electriciteit beter bij elkaar te bengen: zoals het afschaffen van de salderingsregeling.
  • Randvoorwaarden versterken: denk hierbij aeen versterking op het gebied van arbeidskrachten, extra kapitaal para netbeheerders regionais e versnelling de ruimtelijke processen.
  • Een National Plan Energysysteem om de energietransitie uitvoerbaar te maken: een planmatige en sectoroverstijgende aanpak is noodzakelijk om de energietransitie uitvoerbaar te maken.

Bron:
Revista Solar

« Vorig bericht Volgend bericht »

READ  Bioscoopscherm op de achterbank: BMW pakt uit met nieuwe 7-serie | Dirigir

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info