Neena Gupta gedijt als Sachiv Ji van Jitendra Kumar zich vestigt em Phulera

Het is pas ongeveer twee maanden geleden dat Mishra TVF Gullak Hij nam ons mee naar het van een kleine stad na Índia e hun bittere strijd en overwinningen. Relatief gezien slaagde de show er voor het vierde achtereenvolgende seizoen in om op een slappe koord te lopen tussen wat persoonlijk en globaal is. Além disso, outras apresentações da TVF, Panchayat Seizoen 2, transmitidas no Amazon Prime Video, são exibidas no momento em que você pode ver o que está acontecendo.

Hetzelfde dorp, dezelfde acteurs, dezelfde themamuziek, maar niets bitters – isso é het mooie panchayat 2. Je bent emocionaleel geïnvesteerd em het leven van de dorpelingen, fullera, je zoals estava em het eerste seizoen. En er wordt genoeg gelachen onderweg.

Het eerste seizoen van Panchayat, bestaande uit acht afleveringen, foi gericht op Abhishek Tripathi (Jetendra Kumar), um estudante afgestudeerde recente. Zijn baan bij de overheid brengt hem naar een klein dorp em Uttar Pradesh Fulira panchayat sachaev. Een stadsjongen piorelt om zich te vestigen in een dorp met een drastische verandering van tempo, stroomuitval en een andere sociale en economische realiteit. Hij richt zijn aandacht ou halen van de CAT-test, zodat hij aan Bolera kan ontsnappen. Op zijn reis wordt hij vergezeld door Pradhanji (Ragobir Yadav) e zijn vrouw Manju Devi (Nina Gupta), de echte Pradhan, grama sevak Vikas (Chandan Roy) em up-pradhan Prahlad (Faisal Malik). Alles bij elkaar feito ze zijn leven gemakkelijker, en de achtste aflevering heeft Abhishek zich eindelijk em Vulira gevestigd.

Een snit voor het tweede seizoen, waarin Abhishek in deerste scènes grijnst terwijl hij werk gedaan krijgt van arbeiders in Polera, wat duidelijk duidt op zijn aanpassing aven het dorpsle Schrijver Chandan Kumar no registrador Deepak Kumar Mishra hebben een geoweldige greep op het verhaal en zorgen ervoor dat de zachte manier waarop ze omgaan conheceu o leven van de mensen van Bolera, de levendige betekenis van deer de showtor.

READ  Astronautas do SpaceX Crew Dragon chegam à Estação Espacial Internacional

Em éen geval, toen zijn gasten erop stonden dat Pradhan Ji (Yadav) ook een toetje zou eten op het verjaardagsfeestje van zijn dochter Rinke, antwoordde hij: Abhi toh bohot bachaa hai, hum toh subah bhi ye hi khayenge (Er is nog veel over, en ik eet het morgen ook op. ‘Dit deed me denken aan de keren dat ik thuis restjes van een festje at tot het voorbij of oud was. Een ander hilarisch en hilarisch moment is wanneer zin eenj motorfiets alleen om meteen te springen omdat de brandende zon hem heeft aangezet.

Faisal Malik, Raghuvir Yadav e Chandan Roy em Panchayat 2.

De fabricantes de Panchayat 2 zagen het Indiase achterland para zich zoals alles wat we gewend zijn op het scherm te zien. Niet Mirzapur conheceu zijn wapens en banden, noch onze holded, noch onze holdin dansen. Sarsu Kechet. Em plaats daarvan é een dorp dat zich bezighoudt com anverwante zaken als openlijke ontlasting, alcoolisme en de installatie van beveiligingscamera’s, maar met gevoel para humor.

A pessoa deze zaken leidt é Abhishek, o geen plannen heeft om grote veranderingen in het dorp teweeg te brengen, maar alleen verplicht is en niet wil dat Kabir hem uitschheldt. Hij denkt pas aan open ontlasting als hij wordt gewaarschuwd voor een “snelle” inspectie. Deze typische managementbenadering van een overheidsfunctionaris é niet nieuw for Indiërs. Jitendra Kumar als Abhishek é geweldig. Het tont de frustratie van een ambitieuze jongeman die op de verkeerde plaats vastzit en de angsten van een goedhartig mens, in gelijke hoeveelheden. “Een pluim for makers for het niet geven van ons”Adrashwadi“Overheidsfunctionaris, quero dat zijn we niet gewend.

READ  O Dia dos Solteiros Chinês, o maior evento de compras do mundo, está ficando austero

Naast Jitendra nom de todo o elenco, incluindo os atores Chandan Roy, Faisal Malik, Sunita Rajwar, Durgesh Kumar e Shrikant Verma, e um roteiro completo, Holder, eenvoudig maar charmant, e etandje hoger met hun torenhoge uitvoeringen.

Onder hen é de echte scène-stealer Manju Devi, gespeeld door Nina Gupta. Ondanks dat ze de dorpeling é, é Pradhan blij om haar takelijst als huisvrouw te maken. Haar echtgenoot Brij Bhushan Dubey (Yadav, een outro acteur bij uitstek) é hier de factor van Pradhan. Maar dit betekent niet dat ze niet in staat is om haar officiële take op zich te nemen, of dat ze graag alle bevelen van haar man opvolgt.

Nina Gupta Panchayat 2 Nina Gupta no filme Panchayat 2. (Afbeelding: Amazon Prime Video)

Ele é verbazingwekkend hoe ze doet wat goed voelt, de het nu gaat om het vinden van een bruidegom voor haar dochter de het onderhandelen sobre een modderprijs zoals Pradhan Village. Open gegeven moment zegt ze tegen de vriend van Brij Bhushan, die weer thuis is, het bord dat hij heeft gegeten op te rapen en weg te houden. Ze não é nem um estrondo para meedogenloze MLA die haar man e anderen die dicht bij haar staan ​​​​en hem zijn gestalte laat zien in haar unieke stijl. Het is goed om te zien dat Gupta dit seizoen meer schermtijd krijgt, omdat ze zoveel subtiliteit en nuance in haar uitvoering brengt.

De enige hapering komt wanneer het verhaal hapert van een tragedie die Prahlad in laatste aflevering trof. Maar het kan over het hoofd worden gezien vanwege de voedende ervaringen die de show ons geeft om te koesteren. De kracht van Panchayat 2 é dat het zichzelf niet al te serieus neemt en moeiteloos in Situationele komedie glijdt.

READ  Os jogadores podem obter uma minigun grátis no GTA Online esta semana

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info