Neem bij seksualiteit en relaties een voorbeeld aan zeedieren

Behalve een provocateur een taalvernieuwer bleek er em Hugo Brandt Corstius ook een dierenliefhebber te huizen. Em 2009, vijf jaar voor zijn dood, schoof hij aan bij het tv-programma Boeken om te praten sobre wat zijn voorlaatste boek zou blijken, het prachtig getitelde Mensenarm dierenrijk. Op tv tinha Brandt Corstius onde mais de ironie van de technologische vooruitgang, die het menselijke leven niet langer zou vergemakkelijken, maar juist tegenwerken. Nee, dan de mieren. Die kunnen weliswaar niet praten, en máquinas ontwerpen ze ook niet, maar wat kunnen ze goed samenwerken. Nós kijken op ze neer, maar eigenlijk kunnen we wat van ze opsteken.

Een vergelijkbare denktrant is te vinden in diepdiepblauw, ele começou a ler o ensaio sobre o romance de Nikki Dekker (1989). Afwisselend lees je er in over hoeveel moeite het mensen kost om relaties conheceu elkaar aan te gaan en te onderhouden, en over hoe soepeltjes dieren dat aanpakken. Especificação: zeedieren. Dekker (die geen bioloog is) zal zich grondig in de onderwaterwereld hebben verdiept en stort talloze feiten over de lezer uit: dat potvissen em een ​​soort morsecode met elkaar comunicadores, dat de octopus niet zozeles de opt ‘Aristist’ eerder nieuwsgierig, dat niet elke paling evenveel haast heeft om in de Sargassozee te komen en dat zeepaardjes ‘uit absoluto noodzaak’ monogaam zijn. Dekkers maritieme portretjes vallen zonder uitzondering in het voordeel van het beschreven dier uit. Wat zit het allemaal wonderlijk em elkaar. Maar je moet er wel goed voor kijken en je vooroordelen aan de kant zetten. Zomaar twee treffende zinnetjes: ‘Elk jaar worden wereldwijd tien mensen door een haai gedood. Elk jaar worden 100 tot 250 miljoen haaien door een mens gedood.’ Dat die haaien niet vaker wraak nemen.

READ  Experimente a Riders Republic gratuitamente durante a semana de teste -...

Aan diepdiepblauw ligt geen onschuldige dierenliefde ten grondslag. Em de persoonlijke tekstdelen lezen nós nomeamos mais een piorelende ik-figuur die er al vanaf het prille begin niet helemaal bij hoort en die ook later – in een overigens nog steeds erg pril leven – nooit efmand bij en definie Het is een verslag uit het hart van het millennialleven: internacional (nós zijn overal en nergens), hedonistisch (feestjes bij de vleet) en vloeibaar, waarbij vooral de tradicionalmente sekse- en seksualiteitslabels het moeten ontgel Laten we wat dat laatste betreft een voorbeeld aan de waterdieren nemen, want die houden ook niet van hokjes. Ten dele é dit een boek sobre het vanzelfsprekende van de zee.

Als romanschrijver é Dekker nog niet helemaal rijp. Aan haar temperament en wrok zal het niet liggen, daar lijkt ze nog jaren uit te kunnen putten, maar voor een tekst van langere lengte is ze te voorspelbaar en krijgt het uit servereren van detatop zee Ele é ruw material waar ze mee werkt, dat in een ingekookte vorm meer indruk had gemaakt. Nu worden er nog allerlei vrienden, vriendinen en relaties behandeld, terwijl juist de losgezongen, dus anti-sociale delen de meeste indruk maken, zoals in het puur beschrijven van een sensatie, zoals zwemmen. En ze is ook grappig als ze de ander niet helemaal serieus neemt. Vroeger al, chattend via het aloude MSN: ‘Het blauwe poppetje van MSN springt op en neer in beeld. Ik draag mijn favorite trui: een witte harige met een ijsbeer erop. Als hij vraagt ​​​​wat ik aanheb, zeg ik: een kort zwart jurkje. Als hij vraagt ​​​​wat ik drink, witte wijn. Op het bureau staat een beker Fristi.

READ  Apresentador Dynabook Portégé X40-K uit X Series

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info