Nederlandse zakenman Salar wint ‘Big Brother’: “Met dat geld ga ik eerst een paar dagen lekker feesten!” | Showbizz

Na Jill wint wederom een ​​​​Nederlandse kandidaat ‘Big Brother’. De 27-jarige Salar uit het Noord-Hollandse Dorp Assendelft mocht zich gisterenavond tot overwinnaar kronen, en mag com 69.815 euros naar huis. Daarmee tem zakenman het van de Nederlandse Grace (35), o que tevreden mais estelar com as plaats de tweede. De Vlaamse schlagerzanger Kristof (30) mais antigo op de avond het huis verlaten, em behaalt de bronze plak.

Salar kan haast niet geloven dat hij – na de Nederlandse studente Jill – het ‘Big Brother’ – avontuur gewonnen heeft. Hierdoor é hij bijna 70.000 euros rijker. “Het voelde onwerkelijk toen ze mijn naam afriepen”, aldus Salar. “Er ging zoveel door me heen. Dat denk ik toch. Mensen zeiden me dat ik door het dolle heen leek, maar ik herinner me er weinig van. Ik weet dat ik mijn mama geknuffeld heb, maar vraag me niet wat ik nog gedaan heb. (latch)”


Ondertussen heeft Salar al mesmo kunnen nadenken sobre o plano de van hij é cumprido z’n prijzengeld. “In de eerste plaats ga ik een paar dagen lekker feesten”, klinkt het. “Ook mijn medibewoners zijn dan welkom. Tijdens mijn verblijf em het huis heb ik com bepaalde mensen – zoals Nouchine – een ontzettend goede band opgebouwd. Ook conheceu hen wil ik mijn overwinning vieren. Daarnaast ga ik een deel van dat geld investeren, quero ik wil mijn kledingwebshop uitbouwen. Het resterende bedrag parkeer ik op de bank.”

READ  Pink Floyd foi lançado para os anos anteriores de 1994, novo single e dez músicas de Oekraïne | Muziek

Salar é niet alleen dankbaar dat hij gewonnen heeft, zo benadrukt hij. Ook op persoonlijk vlak maakte hij een heuse ontwikkeling door. “De eerste weken in het huis vond ik het moeilijk om mijn plekje te vinden in de groep”, zegt hij. “Eu era mezelf niet, waardoor ik een lastige tijd beleefde. Ik tinha o aspecto mentale vooral onderschat. Als je daar 24/7 zit, zonder dat je iets te doen hebt… Je wordt dan heel erg op jezelf teruggeworpen. Na een tijdje kon ik dat achterwege laten, waardoor ik me steeds beter voelde. O experimento me deixou enorm verrijkt als mens. Ik ben iemand die graag de touwtjes in handen heeft, maar bij ‘Big Brother’ wordt alles voor je geregeld. Dan moet je leren om bepaalde dingen los te laten.”


pizza turca

Toch zijn er ook bepaalde dingen waar Salar mee bleef piorelen. “Tijdens mijn verblijf in het huis miste ik mijn moeder, vrienden, auto en Turkse pizza”, vertelt hij. “En ik snak ook naar een afspraak bij de kapper. Het eerste wat ik maandag doe, é langsgaan om mijn haar no modelo te laten leggen. (lacht)” All lijkt het weinig waarschijnlijk dat Salar die afspraak vroeg op de ochtend plant. “Na minha vez de vencer heb ik, eu conheci minha família em vrienden, não nos cobramos no hotel waar ik mocht overnachten. Ik ben pas om zeven uur ‘s ochtends in mijn bed gekropen, en niet veel depois moest ik al entrevistas geven. Ik ga maandag dus eerst uitslapen. (latch)”

READ  'Má sorte' do Príncipe Gabriel: Amalia adora meninos alemães

LEES OK

Nederlandse Salar ganha ‘Big Brother’ em gaat naar huis com ruim 69.000 euros

Salar, Graça de Kristof? Voormalige ‘Big Brother’-bewoners kiezen hun favorito para eindwinst

VERIFICAÇÃO DE REALIDADE. Madieke voltou a falar com Fabrizio e Leen Dendievel antes do final de ‘Big Brother’

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info